Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Βράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τέκνων υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος


Την Τετάρτη 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η βράβευση των είκοσι πρώτων νεοεισαχθέντων φοιτητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τέκνων υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για το Σχολικό έτος 2019-2020.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης από τις νέες εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος - κτήριο Φάρος - παρουσία του Αρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, του Υπαρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου και του εκπροσώπου της εταιρείας ΡΟΚΑΣ- που ήταν και χορηγός των βραβείων- Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρη Μαγγιώρου, οι οποίοι ευχήθηκαν στους νεοεισαχθέντες φοιτητές, υγεία και καλή επιτυχία στις σπουδές τους.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου