Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Επαναλειτουργία Λυκείων με self tests σε μαθητές και εκπαιδευτικούς δύο φορές την εβδομάδα - Καμία αλλαγή για πρωτοβάθμια, Γυμνάσια, ειδικά σχολεία και άλλες δομές εκπαίδευσης





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σημαντική η σημερινή (7/4) μέρα για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας καθώς αποφασίστηκε να λειτουργήσουν τη Δευτέρα 12/4 όλα τα Λύκεια για πρώτη φορά μετά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Από τις σημερινές (7/4) ανακοινώσεις θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

- επαναλειτουργία των Λυκείων με δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ, παράλληλα με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα. Πληροφορίες στο self-testing.gov.gr.

- συνεχίζεται η δια ζώσης λειτουργία των ειδικών σχολείων όλων των βαθμίδων,

- συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση σε πρωτοβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία)

- συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση σε Γυμνάσια.

Για το άνοιγμα και άλλων σχολείων δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση και η επιτροπή θα συζητήσει την επόμενη εβδομάδα περαιτέρω ανοίγματα με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας και την πορεία της επαναλειτουργίας των Λυκείων.

Επίσης, για τις υπόλοιπες δομές εκπαίδευσης όπως την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ΙΕΚ, τα φροντιστήρια και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών κ.ά δεν αλλάζει κάτι και παραμένουν σε ισχύ όλα όσα εφαρμόζονται εδώ και αρκετούς μήνες.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου