Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Κανονικά η εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) - Δεν επηρεάζει την προετοιμασία των υποψηφίων και δεν είναι σωστό να εγγράφονται φοιτητές με 0,6 στα Πανεπιστήμια λέει η Κεραμέως


Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα (22/4) αναφέρθηκε στην εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) που θα εφαρμοστεί στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Πιο συγκριμένα, είπε ότι οι ρυθμίσεις που ισχύουν από φέτος δεν επηρεάζουν την προετοιμασία των μαθητών, ούτε την ύλη, ούτε τα μαθήματα. 

«Επιδρούν από τα αποτελέσματα των πανελλαδικών και μετά, στην κατάταξη των φοιτητών. Είναι ένα μέτρο που στοχεύει να αναβαθμίσει το επίπεδο των ακαδημαϊκών σπουδών προς όφελος όλων. 

Δεν είναι σωστό να εγγράφονται μαθητές με βαθμό 0,6 στα 20 γιατί τους δημιουργούμε φρούδες ελπίδες και θέλουμε να τους δίνουμε διεξόδους. 

Τους κοροϊδεύουμε. Κοροϊδεύουμε και τους άλλους φοιτητές που πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις και τους φορολογούμενους», δήλωσε.

Δείτε επίσης:








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου