Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Σε ΦΕΚ η νέα απόφαση με την επέκταση των μέτρων για την πανδημία COVID-19 έως 12 Απριλίου 2021 - Τι θα ισχύσει για τις εκπαιδευτικές δομές (σχολεία, ΑΕΙ, ΑΕΝ, ΙΕΚ, φροντιστήρια κ.ά.)




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η νέα ΚΥΑ με την οποία επεκτείνονται τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία COVID-19 έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021.

Δείτε όσα αναφέρονται στην απόφαση για σχολεία, φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών, ΑΕΙ, κολλέγια, ΑΕΝ και κάθε άλλη εκπαιδευτική δομή.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


34 σχόλια:

  1. Ποσους εισακτεους λέτε να πάρει η αστυφυλάκων φέτος ρε παιδιά ..οι μισοί λένε ότι θα πάρει πολλά άτομα και οι άλλοι μισοι ότι θα πάρει πολύ λίγους..τι λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω να περιμένουμε να βγει η εγκύκλιος. Μόνο τότε θα ξέρουμε σίγουρα. Τώρα εδώ μέσα ο καθένας λέει ότι του κατέβει. Ο ένας λέει 300 ο άλλος λέει έχει θείο στην ποασυ που λέει ότι θα πάρει πολλούς και ούτω καθεξής. Ότι να ναι δηλαδή.

      Διαγραφή
    2. μην ακουτε ουτε για πολλους ουτε για λιγους ο καθενας λεει οτι θελει να ακουσει

      Διαγραφή
  2. κριμα η φετινη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν θα πάρει ούτε τους μισούς από πέρσι ..για αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις και εσύ γνωστούς στην ποασυ και το λες? Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Κανείς δεν είναι. Έχω τόσα άτομα στην αστυνομία κανείς δεν ξέρει ακόμα. Οπότε σταμάτα να αποθαρρύνεις τα παιδιά εδώ μέσα λεγοντας αερολογιες. Αν έχεις έγκυρες πηγές μιλά ξεκάθαρα.

      Διαγραφή
    2. Ό,τι θέλει θα λέει ο καθένας, το παιδί είπε την άποψη του.Αν επηρεάζεσαι εσύ τόσο εύκολα από τους άλλους και παρασύρεσαι πρόβλημά σου. Ξεφόρτωσε

      Διαγραφή
    3. Εγώ δεν έχω λόγο να επηρεαστώ. Υπάρχουν όμως παιδιά που βλέπουν τέτοια σχόλια και αγχώνονται . Κατάλαβε έξυπνε? Και αυτές τις εκφράσεις του τύπου ξεφόρτωσε λες τες σε κάνα παιδάκι της ηλικίας σου.

      Διαγραφή
  4. Ηρεμήστε όλοι και μη χαλάτε την ψυχολογία σας για κάτι που θα μάθουμε ούτως ή άλλως μέσα Μαΐου με την προκήρυξη. Η πίεση είναι μεγάλη για όλους και σίγουρα θα ήταν καλύτερο να το ξέρουμε από νωρίς αλλά το να φαγωνομαστε μεταξύ μας δε θα αλλάξει κάτι. Υπομονή και δύναμη ψυχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελετε να σταματησετε να πλακωνεστε οτι ειναι να γινει θα γινει ελεος δηλαδη θα φανει η διαφορα στους υποψηφιους στην πορεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έως τέλη Απρίλη θα ξέρουμε έτσι είπε η κεραμεως τότε θα βγουν οι εισακτεοι για όλες τις σχολές και τα σώματα ασφαλείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. γιατι ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και η θεση στο δημοσιο αρεσει σε πολλους.Συνηθες φαινομενο τα τελευταια χρονια αυτη η 'καψα'.

      Διαγραφή
    2. το θεμα ομως ειναι αυτο. οτι ολοι θελουν να μπουν στο σωμα για να βολευτουν ενω θα πρεπε οσοι μπαινουν να ξερουν πως μεσα θα πρεπει να ζοριστουν περισσοτερο. θα πρεπει να το αγαπανε για να ασκουν λειτουργημα και να μην ειναι παρασιτα της κοινωνιας που απλα απορροφουν λευτα απο τα δημοσια ταμεια

      Διαγραφή
    3. Των θεωρητικων επιστημων και κυριως οι ανδρες να ξερετε επιλεγουν πολυ αυτα τα σωματα. Εδω που τα λεμε τα χουν κανει σαν τα μουτρα τους οι κυβερνησεις στο πρωτο πεδιο. Εχουν ανοιξει χιλιαδες τμηματα με αποτελεσμα να μπαινουν χιλιαδες ατομα, να κοραστουν τα επαγγελματα και να μη μπορουν να απορροφηθουν στην αγορα εργασιας οι υποψηφιοι.

      Διαγραφή
  8. Παιδιά, χωρίς να γνωρίσω κάποιον από τον εσω και τα σχετικά, ας το δούμε απο πλευράς λογικής. Είναι δυνατόν με την ίδια κυβέρνηση τη στιγμή που πέρσι πήρε 800 σχεδόν άτομα να επιστρέψει πάλι φέτος στους αριθμούς τούς παλιούς. Συν ότι έχουν δηλώσει και οι ίδιοι πως θέλουν να ενισχύσουν τα ένοπλα σώματα. Οπότε μην αγχώνομαστε ολοι τα πράγματα θα είναι καλύτερα σίγουρα σε σχεση με άλλες χρονιές. Υπομονή και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επισης να ξερετε η αστυνομια εχει τη μεγαλυτερη ζητηση απο ολα τα σωματα και απο ολες τις στρατιωτικες γιατι εχεις πολλες επιλογες μετα, υπαρχουν απειρες υπηρεσιες οποτε πολλοι σκεφτονται οτι θα βρουν κατι να τους αρεσει στην πορεια.Δεν το εχουν στο μυαλο τους οτι θα ειναι πανω σε μια μηχανη ή ξερω γω θα ειναι με τις ασπιδες στις πορειες και στους δρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε μάγκες είναι ένας τυπας σε ένα σάιτ και μας έχει πρήξει ότι έχει γνωστούς στην ποασυ και του είπαν ότι θα πάρει 350-400 άτομα μόνο ..έχετε καμία ενημέρωση εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον λες τον pako1997 ? Χαχαχχα μην ακούς φίλε κανένα. Εγώ έστειλα σήμερα email στον πρόεδρο της ποασυ στην αστυνομική ακαδημία και στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Όταν και αν έχω απάντηση θα ενημερώσω εδώ.

      Διαγραφή
    2. Μην αγχώνεσαι αδερφέ. Ο τυπάς από ότι είδα είναι 24 χρόνων και δίνει για αστυνομία κ επδ είναι η προτελευταία χρόνια που μπορεί να μπει λόγο ηλικίας έχει βγάλει αφρούς και κάνει τα πάντα για να μπει κάπως. Και έχει φτάσει σε σημείο να προσπαθεί να αποθαρρύνει τους υπόλοιπους μπας και γίνει τπτ αλλά δεν καταλαβαίνει ότι είναι ανούσιο και ανήθικο όλο αυτό. Δείτε κάτι άτομα που θέλουν να μπουν στο σώμα.

      Διαγραφή
  11. Ρε μάγκες δίκιο είχε τελικά αυτός ο pako 1997...είχα στείλει πριν μέρες μύνημα στον πρόεδρο της ποασυ και μου απάντησε τώρα ότι θα πάρει περίπου 400 άτομα ...μου γάμησε τα όνειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με 400 άτομα πόσο περίπου θα ανέβει η βάση ρε παιδιά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντωμεταξύ λέτε λέτε εσείς για βάση 15 16 χωρίς να χουν βγει θέματα χωρίς να χουμε γράψει απλά πετάτε αριθμούς ξέρετε καθόλου πως βγαίνει η βάση και τι παίζει? Εδώ ο άλλος έλεγε ότι κάθε πεδίο θα έχει δικιά του βάση. Τώρα ορισμένοι όντως τα πιστεύετε αυτά που λέτε γτ αν όντως είστε επικίνδυνοι ορισμένοι και κυκλοφορεί μεγάλη ανοησία έξω, οριακά επικίνδυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο καθένας λέει ότι θέλει πίσω από την οθόνη!Προτείνω να κάνετε την προσπάθεια σας,να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και μην ακούτε κανέναν!Υπομονή μέχρι να μάθουμε επίσημα πληροφορίες.ΜΗΝ ΑΚΟΎΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΣΤΕ ΣΠΟ ΚΑΝΈΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά βγήκε ανακοίνωση ότι μέχρι 40 Απριλίου θα έχουν ανακοινωθεί οι εισακτεοι για σταθερό αστυνομία κλπ. Υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δίνω με 10 τις εκατο. Πέρυσι είχα δώσει με νέο σύστημα.Μπορει κάποιος να μου πει υπεύθυνα αν φέτος θα βγάλει θέσεις για το 10% ξεχωριστά για νέο και ξεχωριστα για Παλαιό η αν θα ανταγωνιστουμε μεταξύ μας για όλες τις θέσεις του 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντί να κάθεστε να κλαιγεστε σαν κλοσες για τις θέσεις καθίστε να διαβάσετε παραπάνω.. 17075 περισυ και έκανα το όνειρο μου πραγματικοτητα.. Αφήστε το πόσες θέσεις θα βγάλει και κάντε το αδύνατο δυνατόν λίγο έμεινε μαγκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου είπε εσένα ότι αυτοί που "κλαίγονται" δεν διαβάζουν? Εάν εσύ δεν είχες άγχος δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Προφανώς οι εισακτεοι σε προϊδεάζουν για το τι θα γίνει. Οπότε ζήσε το όνειρο σου εσύ και άσε τι θα κάνουν οι άλλοι.

      Διαγραφή
  18. Θα δώσει κάνεις με 10 τις εκατο για αστυνομια.. Αν ναι γράψτε κάτω τα μορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή