Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Διαδικασία Αναίρεσης Οριστικοποίησης και εκ νέου Οριστικοποίησης Μηχανογραφικού Δελτίου

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Διαδικασία Αναίρεσης ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι που συμπληρώνουν αυτές τις μέρες τα Μηχανογραφικά Δελτία για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έχουν τη δυνατότητα για Αναίρεση Οριστικοποίησης και εκ νέου Οριστικοποίηση Μηχανογραφικού Δελτίου σε περίπτωση που επιθυμούν να αλλάξουν τις προτιμήσεις τους.

Δείτε παρακάτω όλα τα βήματα για την Αναίρεση Οριστικοποίησης - εκ νέου Οριστικοποίηση Μηχανογραφικού Δελτίου

Με τις ισχύουσες διατάξεις, ο υποψήφιος (ο ίδιος ή νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος), μέσα στην προθεσμία υποβολής, ακόμα και αν έχει ήδη οριστικοποιήσει το Μ.Δ., μπορεί να προσέλθει στο Λύκειο, στο οποίο απέκτησε το password και να υποβάλει σχετική αίτηση (με πρωτόκολλο του Λυκείου), ζητώντας να αναιρεθεί το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. 

Ο εντεταλμένος για την ηλεκτρονική εφαρμογή εκπαιδευτικός θα μπαίνει στην εφαρμογή και θα αποδεσμεύει τον υποψήφιο, αναιρώντας - ακυρώνοντας το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ.

Από εδώ και πέρα, το Μ.Δ. θα εμφανίζεται μόνο προσωρινά αποθηκευμένο (και ΟΧΙ οριστικοποιημένο). 

Ο υποψήφιος λοιπόν θα πρέπει να ξαναμπεί στην εφαρμογή εντός των συγκεκριμένων ημερομηνιών, να τροποποιήσει το Μ.Δ. και να το Οριστικοποιήσει εκ νέου (αυτό το τελικό Μ.Δ. θα αποκτήσει αυτόματα νέο αριθμό πρωτοκόλλου), γιατί αλλιώς δεν θα έχει Μ.Δ.

Δείτε επίσης:

Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου