Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Το ΥΠΑΙΘ δεν δημοσιοποιεί στατιστικά στοιχεία για τα μόρια των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ από τα αγωνίσματα

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Προγράμματα επιτροπών για ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών επίδοσης των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ έτους 2020, το panelladikes24 γίνεται δέκτης πολλών μηνυμάτων για στατιστικά στοιχεία όπως γίνεται στα μαθήματα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και τα ειδικά μαθήματα.

Είσαι υποψήφιος-α για τα ΤΕΦΑΑ; Τότε μπορείς να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις έγκαιρα και έγκυρα και στη σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.

Έτσι, λοιπόν, σας ενημερώνουμε ότι το ΥΠΑΙΘ δεν δημοσιοποιεί στατιστικά στοιχεία για τα μόρια των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ που συγκέντρωσαν από τα αγωνίσματα και προφανώς δεν μπορεί να υπάρξει και σύγκκριση των μορίων με άλλες χρονιές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή φοιτητών στα ΤΕΦΑΑ καθώς και στη σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου