Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Σε εξέλιξη η διαδικασία αντιστοίχισης των τμημάτων των σχολών μηχανικών με τα τμήματα των πολυτεχνικών σχολών

What Is The Best Building Software For Construction | FutureworxΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή για τις αντιστοιχίες των τμημάτων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2020, ο Υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης, ανέφερε τα εξής:

''οι αντιστοιχίες για μετεγγραφές δεν σχετίζονται με τα επαγγελματικά δικαιώματα και σας πληροφορώ ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για την αντιστοίχιση των τμημάτων των σχολών μηχανικών με τα τμήματα των πολυτεχνικών σχολών, με έγγραφο που απέστειλα προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να εκδοθεί η προβλεπόμενη ΚΥΑ από το άρθρο 66 του ν. 4610/2019”.

Προφανώς, αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει και τις αποφάσεις των υποψήφιων των Πανελλαδικών Εξετάσεων που αυτές τις μέρες συμπληρώνουν τα Μηχανογραφικά Δελτία.

Δείτε επίσης: 







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου