Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Το καφενείο των υποψηφίων έτους 2020 στο panelladikes24

Ξύλινες Φωτεινές ΕπιγραφέςΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Δύο μεγάλες βραδιές αναμονής υπάρχουν για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η μία είναι η αποψινή καθώς αύριο (10/7) θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογίες) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Επειδή πολλοί υποψήφιοι αλλά και οι γονείς τους θα έχουν άγχος, θα νιώθουν πίεση κτλ. όλο το βράδυ, το panelladikes24 μέσα από την ανάρτηση αυτή θα προσπαθήσει να φέρει όλους τους αναγνώστες πιο κοντά και μοιραστούν τις αγωνίες τους, τις σκέψεις τους και τελικά (αν τα καταφέρουμε) να γίνει πιο ευχάριστη η βραδιά.

Έτσι λοιπόν, στο τέλος της ανάρτησης και στην περιοχή των σχολίων θα υπάρχει δυνατότητα ελεύθερου σχολιασμού από όλους τους αναγνώστες αρκεί το περιεχόμενο των σχολίων να μην είναι προσβλητικό ή υβριστικό.

Για την καλύτερη επικοινωνία, αν είναι εφικτό τα σχόλια να έχουν την εξής μορφή 

ΟΝΟΜΑ, ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟΥ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΓΟΝΕΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ή ....), ΠΕΡΙΟΧΗ

ΣΧΟΛΙΟ .......................................................

πχ. ΜΑΡΙΑ Π. - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΧΑΝΙΑ

      ......................................................................

Τονίζεται ότι σχόλια που θα έχουν τηλέφωνα, διευθύνσεις στο διαδίκτυο (ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κτλ) θα διαγράφονται.

Δείτε επίσης: 


Την Παρασκευή στις 12.00 θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογίες) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

Από το panelladikes24 ευχόμαστε Καλά Αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




40 σχόλια:

  1. ΜΑΡΙΑ M. - ΓΟΝΕΑΣ - ΠΑΤΡΑ

    Ευχαριστώ πολύ το panelladikes24 για την ενημέρωση καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους για την προσπάθειά τους. Καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία- Ελένη Κ.
    Υποψήφια στο Αγρίνιο
    Πάρα πολύ άγχος , η ώρες δεν περνάνε για να δούμε τα αποτελέσματα από τον κόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΗΝΑ - ΓΟΝΕΑΣ - ΑΛΙΜΟΣ

    panelladikes24 γνωρίζετε πότε θα αρχίσει η οριστικοποίηση των μηχανογραφικών δελτίων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έως τις 17/7.
      Όμως αν δεν έχετε ειδικό μάθημα μπορείτε να κλειδώσετε από αύριο.

      Διαγραφή
    2. Από το Σάββατο 11-7-2020.

      https://panelladikes24.blogspot.com/2020/07/2020_67.html

      Διαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ - ΑΘΗΝΑ

    Αύριο θα ανακοινωθούν και τα μόρια για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωνσταντίνα Μ. υποψηφια- Θεσσαλονικη- ανυπομονω να μπω στην αστυνομια μεσω ΕπαΛ. Ειμαι μετρια μαθητρια, αλλα ειναι το ονειρο μου. Ποσοι αλλοι αραγε να εχουν δηλωσει αστυνομικες σχολες απο ΕπαΛ; Έχω τρελαθει απο το άγχος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου Κωνσταντίνα! με λενε ανάσταση και ειμαι κ εγώ απο επαλ για αστυφυλάκων...πραγματι ειναι λιγοι λίγοι αυτοι που θέλουμε άστυνομια απο επαλ! οταν λες μ" σε τι βαθμους αναφερεσαι;

      Διαγραφή
    2. Επαλιωτης που εδωσε τρίτη φορά για αστυφυλακων!!! Καλή επιτυχία σε ολους!!!

      Διαγραφή
    3. 17.745 αστυνομια σου ερχομαιιι..ο επαλιωτης απο πανω!!! Πως τα πήγατε

      Διαγραφή
  6. Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά!!
    Το πανελλαδικές 24 και στον πρώτο μου γιο το 18 και στο δεύτερο το 20 ήταν "κοντά"μου...
    Μαμά και Χημικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλέξης - Υποψήφιος - Αθήνα

    Προσωπικά δεν έχω άγχος γιατί μάλλον δεν περνάω εκεί που θέλω με αυτά που πιστεύω ότι έγραψα. Μάλλον πάω για δεύτερη χρονιά. Ψυχραιμία παιδιά. Εγώ την πάτησα από το άγχος στις εξετάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΡΙΑ Π.-ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    Θα ξεκινήσω περιγράφοντας τη φετινή χρονιά που διανύσαμε όλοι, αλλά και τα άτομα που δώσαμε δεύτερη φορά με δύο λέξεις: "πίεση, αφοσίωση". Η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων είναι μια πιεστική διαδικασία με πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Από την χαρά στην επιτυχία ένος διαγωνίσματος προσομοίωσης, το άγχος να προλάβεις την ύλη που τρέχει, να αποστηθίζεις ορισμούς, θεωρήματα και να κάνεις χώρο για καινούργιες γνώσεις. Το ατελείωτο διάβασμα μέχρι το ξημέρωμα και εν τέλει τα διαδικτυακά μαθήματα που μπήκαν απρόοπτα στη ζωή μας και έκαναν την όλη διαδικασία πρωτόγνωρη. Με όρους όπως "τηλεδιάσκεψη", "τηλεκπαίδευση" να ακούγονται καθημερινά και να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.
    Ωστόσο, μέσα σε όλο αυτό το χάος έρχεται η αφοσίωση στον στόχο. Οι θυσίες και τα όνειρα που βάζεις πάνω από όλους, ώστε να καταφέρεις να μπεις στην σχολή που αφιέρωσες 2η ολόκληρη χρονιά για να προετοιμαστείς καταλληλότερα. Η προσπάθεια σου να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Να μετρήσεις τις αντοχές σου. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν κάθε μέρα. Από γονείς-οικογενεια μέχρι τους καθηγητές σου στο φροντιστήριο ή τους φίλους σου.
    Για εμένα η φετινή χρονιά εκτός από κουραστική, ψυχοφθόρα ήταν και εποικοδομητική.
    Μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση αναμένω όπως και χιλιάδες υποψήφιοι τα αποτελέσματα των κόπων μας. Μόνο χαρά και ανυπομονησία αισθάνομαι για την αυριανή μέρα. Εύχομαι να δικαιωθούμε! Καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλους. Να πραγματοποιηθούν τα όνειρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΣΙΛΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

    Η αυριανή μέρα είναι σημαντική για όλα τα παιδιά και έχει σημασία να έχουν και την κατάλληλη στήριξη από την οικογένειά τους. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μην απογοητευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρης - μαθητής

      Μπράβο, εξαιρετική τοποθέτηση.

      Διαγραφή
  10. Μαρία Κ. - Υποψήφια - Κόρινθος

    Μάλλον μου είναι πιο εύκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου με τραγούδια παρά με λόγια. Καλά αποτελέσματα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εφη μητέρα
    Μια δύσκολη χρονιά για όλους. Υποψήφιοι και γονείς περνούν το δικό τους γολγοθά! Μια άδικη χρονιά για τα παιδιά που μέσα από μια οθόνη κινητού προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα, να λύσουν ασκήσεις μαθηματικών και φυσικής αφού πρώτα έχουν φάει τον περισσότερο χρόνο να προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα της σύνδεσης του ιντερνετ. Δεν προσπαθώ να δικσιολογήσω καταστάσεις αλλά πραγματικά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τα θέματα των εξετάσεων κτλ νομίζω ότι είναι άδικο και για τα παιδιά που δώσαν πρώτη φορά αλλά ακομη περισσότερο για τους περσινούς. Εμένα το παιδί μου έδωσε πρώτη φορά εύχομαι να περάσει σε μια αξιοπρεπή σχολή γιατί στα σώματα ασφαλείας που ήθελε δεν θα περάσει δυστυχώς....εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα με τις βάσεις. Την επόμενη εβδομάδα θα πάει στις ΠΚΕ του λιμενικού ασχέτως βαθμολογίας έτσι για το γαμώτο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΑΘΗΤΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΧ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άννα Μ. - Μητέρα - Νέα Σμύρνη.

    Οι γονείς μάλλον έχουν περισσότερο άγχος, Καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ. - ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

    Μπράβο στο panelladikes24. Ότι καλύτερο στην ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τάσος υποψήφιος ΕΠΑΛ για αστυφυλακων δευτερη χρονια! καλη επιτυχία σε ολους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τασο επειδη αν επιτρεπεται ποσο εγραψες? επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για αστυφυλακων... αλλα με 10.240 δε νομιζω αν αξιζει καν να δωσω πκε

      Διαγραφή
    2. 17.745 με 3 φορα πανελλήνιες αστυνομία σου ερχομαιιι.επαλιωτης

      Διαγραφή
    3. Μπράβο! Συγχαρητήρια! καλη σταδιοδρομία να εχεις κ να γίνεις ενας αξιος αστυνομικός σου ευχομαι! θα δωσω κ εγώ ξανά του χρόνου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση με ένα 10αρι να περάσω φέτος.

      Διαγραφή
    4. Αμα το γουστάρεις και τπ θες πολύ τίποτα δε σε σταματάει συνέχισε την προσπάθεια εγω αυτο έκανα δε απογοητευτηκα εβαλα πίσμα και να τα αποτελέσματα!!!

      Διαγραφή
  16. Γιώργος - Μαθητής - Περιστέρι

    Άλλες 11 ώρες έμειναν. Λέτε να το πάμε σερί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντέχεις? Αν το πας έτσι πιθανόν να μην δεις τους βαθμούς στις 12 αλλά κατά τις 5 το απόγευμα. Χα χα. Καλά αποτελέσματα φίλε.

      Κώστας - Μαθητής - Τρίπολη

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα σε όλους. Η μεγάλη προσπάθεια δεν φέρνει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όμως στο τέλος της μέρας θα πρέπει να είσαστε καλά με τον εαυτό σας καθώς δεν τα παρατησατε και δουλέψατε μέχρι τελευταία στιγμή.

    Κώστας - Άγιος Δημήτριος Αττικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευχαριστουμε για την ενημερωση panelladikes 24...... κλ επιτυχια σ ολα τα παιδια κ να θυμουνται οτι τιποτα δεν τελειωνει με τις πανελληνιες -ανεξαρτητως αποτελεσματος-αντιθετως η ζωη αρχιζει αμεσως μετα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά για πείτε λίγο βαθμούς έκθεση γιατί προβληματίστηκα 11.7 εγώ και περίμενα πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδινες με το παλαιό ή το νέο σύστημα; Εγώ επειδή ξαναεδωσα, έγγραψα 12.6. με χαντακωσαν τα μαθηματικά βέβαια (4ο πεδίο με πληροφορική)

      Διαγραφή
    2. Με το καινούργιο έδινα και μάλιστα δεύτερη φορά από θετική και πήγα πιο κάτω από ότι πέρσι λόγω έκθεσης και φυσικής αν και έγραψα πολύ καλύτερα μαθηματικά

      Διαγραφή
    3. Παιδιά δεν ξέρω και εγώ τι έγινε αλήθεια δεν περίμενα κάτω απο 15 στην έκθεση και μου έβαλαν 13.8 (συμψηφισμός απο 64 και 74). Το γεγονός αυτο σε συνδιασμό με την απόλυτη αποτυχία στα αρχαία 11.5...δεν ξέρω (παλιό σύστημα)

      Διαγραφή
  20. Κι εγω περιμενα πολυ καλυτερη βαθμολογηση, ειδικα εκθεση δεν μπορω να καταλαβω τι πηγε τοσο στραβα, καθως πιστευα πως κατω απο 17 αποκλειεται να εχω γραψει και εν τελη βαθμολογηθηκα με 11.5! θα τρελαθω! και την προσεξα οσο τιποτα αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σας! Όσοι ξαναδώσατε και είστε με το παλαιό σύστημα πως πήγατε;; Ειδικά όσοι ήταν στο 4ο πεδίο οικονομίας και πληροφορικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα.Για Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών τα Αγγλικά πρέπει να είναι από δεκα και Πάνω;Ευχαριστώ εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή