Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Στην τελική ευθεία η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων ΓΕΛ & ΕΠΑΛ 2020 - Δυνατή πλέον η οριστικοποίηση - Πληροφορίες

Από τη Δευτέρα η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων – efthia.grΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογίες) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, οι υποψήφιοι πρέπει να επικεντρωθούν στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Μέχρι και την Παρασκευή 17-07-2020, οι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr/

Υπενθυμίζεται ότι, όσοι δεν έχουν λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο, στο οποίο έχουν υποβάλει την αίτηση - δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ενώ όσοι ανήκουν στην κατηγορία του 10% μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ αντίστοιχα.

Πλέον, στο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία της Οριστικοποίησης. Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό Δελτίο αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και θα πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής υπάρχει δυνατότητα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στις σχετικές εγκυκλίους.

Δείτε επίσης:







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. εκανα την οριστικηποιηση αλλα δεν μπορω να κανω ληψη το αρχειο.Οταν μπαινω ξανα στην ιστοσελιδα γραφει εκανα την οριστικη υποβολη παταω ληψη το αρχειο αλλα γραφει σφαλμα δικτυου.Απλως θελω να το χω φωτοτυπημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παδια είμαι από επαλ και έγραψα 13.740 μπαίνω ΑΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή