Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Δελτίο εξεταζομένου (καρτελάκι) Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2021



















Το Δελτίο Εξεταζομένου των υποψηφίων ΕΠΑΛ θα εκτυπώνεται προσυμπληρωμένο από το ΠΣ myschool. Όλοι οι υποψήφιοι ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ που δήλωσαν συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ για το 2021, θα πρέπει να εφοδιαστούν από τα ΕΠΑΛ με το Δελτίο Εξεταζομένου πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ 2021.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.


Στα Δελτία Εξεταζομένου θα συμπληρωθούν είτε από την εφαρμογή είτε χειρόγραφα οι ενδείξεις: «ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ….» όπου θα καταχωρηθεί ή θα αναγραφεί χειρόγραφα το ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τους υποψηφίους που εξετάζονται γραπτά ή το ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ή Βαθμολογικό Κέντρο) για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν προφορικά. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται η αναγκαιότητα αναγραφής του ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ σε όλα τα Δελτία, αφού έχουν οριστεί τα Εξεταστικά Κέντρα.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι η ένδειξη με τα « ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ» εμφανίζεται, κατά την εκτύπωση, στη δεξιά πλευρά του δελτίου, ενώ η ένδειξη με τα «ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ» στα οποία οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του δελτίου. Για τους υποψηφίους που δήλωσαν ΜΟΝΟ τα 3 Μουσικά τμήματα με τη νέα διαδικασία εισαγωγής, το Δελτίο Εξεταζομένου θα αναγράφει το ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και στα ειδικά μαθήματα θα αναγράφει τα 2 μουσικά μαθήματα. Επίσης στη δεξιά πλευρά θα εμφανίζεται αυτόματα το «ΣΧΟΛΕΙΟ» στο οποίο οι υποψήφιοι κατέθεσαν την « Αίτηση-Δήλωσή» τους.

Μετά την εκτύπωση και συμπλήρωση, το Δελτίο εξεταζομένου θα πρέπει να διπλωθεί στα δύο (η εμπρός όψη με τα στοιχεία και η πίσω όψη με τις οδηγίες και τα Ειδικά Μαθήματα), να πλαστικοποιηθεί, αν είναι δυνατόν, και να χορηγηθεί στους υποψηφίους.

Τα δελτία εξεταζομένου θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά της ταυτότητας των κατόχων τους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ καθώς και στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων το τρέχον σχολικό έτος.

Τα δελτία εξεταζομένου πρέπει να διανεμηθούν στους δικαιούχους μέχρι την Παρασκευή 11/06/2021.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου