Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Τι έγγραφα πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι - Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σύμφωνα με τις εγκυκλίους του ΥΠΑΙΘ για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο). Ωστόσο, οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ θα πρέπει να έχουν και την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας που φέρει φωτογραφία.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Επίσης, οι υποψήφιοι κατά την είσοδό τους στο εξεταστικό κέντρο υποχρεούνται να επιδεικνύουν και το εκτυπωμένο ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται

Οι εξεταζόμενοι προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλέ), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Οι εξεταζόμενοι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα εξέτασης δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψηφίους, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό των σχολικών μονάδων.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου