Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Λειτουργία Υπουργείου Παιδείας κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021
(συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, ενώ παράλληλα δεν θα επιτρέπεται, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η διέλευση από την πτέρυγα Δ του ισογείου όσων υπαλλήλων δεν εργάζονται εκεί (πρόκειται για την αριστερή πτέρυγα από την κεντρική είσοδο του Υπουργείου).

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται ούτε η αποχώρηση των υπαλλήλων του Υπουργείου πριν τις 11:00π.μ..

Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00 π.μ.. 

Η είσοδος των ταχυμεταφορέων θα επιτρέπεται μόνο προς το Κεντρικό Πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘ μετά τις 11:00 π.μ..

Όσον αφορά στην τροφοδοσία των κυλικείων, θα πραγματοποιείται μεταξύ 12:00 μ.μ. και 18:00 μ.μ.

Επισημαίνεται τέλος, ότι έως και τις 13-7-2021, δηλαδή έως και το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων, η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων «Jacqueline de Romilly» του ΥΠΑΙΘ διατίθεται για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων (πανελλαδικές εξετάσεις και εξετάσεις ΚΠΓ).

Για οποιαδήποτε παρέκκλιση από όλα τα παραπάνω, αλλά και για κάθε ενδεχόμενη δραστηριότητα που πρόκειται να λάβει χώρα, κατά το συγκεκριμένο αυτό χρονικό διάστημα, στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας απαιτείται ειδική άδεια από το γραφείο της κ. Υπουργού.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου