Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Ποιες οι επιδόσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (ΓΕΛ) στις περσινές εξετάσεις - Τι αναμένεται να γίνει φέτος - Αναλυτικός πίνακας


























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ξεκίνησαν χθες (14/6) οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 με τους υποψήφιους ΓΕΛ να εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Σε γενικές γραμμές τα θέματα ήταν εύκολα και οι πολύ καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι μπορούσαν να ανταποκριθούν σε όλα τα ερωτήματα του διαγωνίσματος χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.


Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και οι βαθμολογίες θα είναι υψηλές και θα διαφέρουν πολύ από τις αντίστοιχες των προηγούμενων ετών. Έχει παρατηρηθεί ότι στο συγκεκριμένο μάθημα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις βαθμολογίες μεταξύ των ετών ανεξάρτητα από τη δυσκολία των θεμάτων.

Στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ότι την περσινή χρονιά στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας οι βαθμολογίες 15+ ήταν 13% περίπου ενώ μεταξύ των βαθμολογιών 10-15 ήταν 60% περίπου.
























Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου