Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Σχετικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2021






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2021, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

- δεν έχει ανακοινωθεί από το ΥΠΑΙΘ η ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών,

- πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδας,

- στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δημοσιεύσεις με πιθανές ημερομηνίες που ουσιαστικά δεν ενημερώνουν με κάποια ουσιαστική εξέλιξη (πχ. θα ανακοινωθούν στις 5/7 ή στις 6/7 ή το αργότερο ...),

- το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Παλαιότερα μπορούσες να προβλέψεις πολύ εύκολα πότε θα βγουν οι βαθμοί.φέτος ,όπως και πέρυσι, είναι λίγο σπαστικό για τους υποψηφίους να βλέπουν κάθε μέρα στο διαδίκτυο διαφορετική ημερομηνία για τα αποτελέσματα. Ας ευχυθούμε υπομονή στους υποψήφιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή