Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) ενημερώνει τους υποψήφιους φοιτητές για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2021


























Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) υλοποιεί για έβδομη συνεχή χρονιά, πρωτοβουλία ενημέρωσης για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφορά αποκλειστικά τα επιστημονικά αντικείμενα που προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο των οκτώ προπτυχιακών του τμημάτων. Η δράση συμβουλευτικής, θα προσφέρεται όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν τα μηχανογραφικά τους δελτία.

Καθημερινά, το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών κατά τις ώρες 12:00 - 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης τηλεφωνικά στο: 2108203819,825 και ηλεκτρονικά στο: mihanografiko@aueb.gr.

Η παραπάνω υπηρεσία, την οποία έχουν ήδη αξιοποιήσει περισσότεροι από 900 υποψήφιοι, αποτελεί πλέον θεσμό για το Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Ιδρύματος προς τους υποψήφιους νέους επιστήμονες.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου