Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Σε ΦΕΚ η νέα απόφαση με την επέκταση των μέτρων για την πανδημία COVID-19 έως 26 Απριλίου 2021 - Τι θα ισχύσει για τις εκπαιδευτικές δομές (σχολεία, ΑΕΙ, ΑΕΝ, ΙΕΚ, φροντιστήρια κ.ά.)




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η νέα ΚΥΑ με την οποία επεκτείνονται τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία COVID-19 έως τη Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Δείτε όσα αναφέρονται στην απόφαση για σχολεία, φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών, ΑΕΙ, κολλέγια, ΑΕΝ και κάθε άλλη εκπαιδευτική δομή.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


14 σχόλια:

  1. Γεια σας παιδιά του ..από τον Φεβρουάριο διαβάζω μύνηματα και από αυτό το σάιτ και από το (αστυφυλάκων 2021) από το Φεβρουάριο μέχρι σμρ έχω δει διάφορα για εισακτεους άλλοι λένε 1000 άλλοι 800 άλλο 400 κτλ ...πήρα την απόφαση να στείλω μύνημα στείλω μύνημα στο γερακαρακο και μετά από λίγες μέρες μου απάντησε ότι θα πάρει 400 άτομα.. είτε το πιστεύετε είτε όχι ..εγώ δεν θέλω να αποτρέψω κανέναν να ακολουθήσει το όνειρο του καλή επιτυχία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ε αυτοι βλεπουν οραματα δεν παιζει ρε.. τους απαντανε υψηλοβαθμα στελεχη της αστυνομιας νομιζουν στο messenger

      Διαγραφή
    2. Ο γερακαρακος δεν είναι υψηλό στέλεχος. Αρχιφύλακας είναι.

      Διαγραφή
  3. αρα οτι και να πει δεν παιζει ρολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα . Ως πρόεδρος της ποασυ σίγουρα έχει κάποια βαρύτητα ο λόγος του. Αλλά δεν έχει μιλήσει σε κανέναν. Ούτε μήνυμα έχει στείλει. Μην ακούς τα τρολ του διαδικτύου. Και εγώ του έχω στείλει εδώ και κάτι εβδομάδες αλλά δεν το έχει δει καν το μήνυμα.

      Διαγραφή
  4. Λίγες μέρες έμεινα για να ανακοινωθούν οι εισακτεοι και να βγω αληθινός..φέτος θα πάρουν λίγα άτομα τέλος...μακάρι να έπαιρναν πολλούς, με συμφέρει να πάρουν πολλούς.αλλα προτιμούν να πάρουν 1000 ειδικούς φρουρούς για να βάλουν τους δικούς τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα εσύ είσαι ο πακος η ο ανθυπολοχαγός?

      Διαγραφή
    2. και οι δυο ειναι ρε..κοπι πειστ τα καναν

      Διαγραφή
    3. Ασε μας ρε μεγάλε. Κατσε διάβασε και μετά μιλα γισ δικούς τους και δικούς μας. Αντί να μπαίνετε κάθε μέρα και να γράφετε σχόλια και να πρήζετε μπάλες διαβάστε. Να είχες και εσύ πτυχίο αει να έδινες γισ προκήρυξη

      Διαγραφή
  5. Ούτε ο ένας είμαι ούτε ο άλλος..πάντως ο ανθυπολοχαγός έχει δίκιο..και θα το δείτε το πολύ μέχρι την άλλη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ξα κυριακη του πασχα ρε θα βγουν ρε να ξες

      Διαγραφή
    2. Αν δεν βγουν την επόμενη εβδομαδα θα ξέρουμε οτι λες μαλακιες,γιατι μεσα στην εβδομάδα του Πάσχα χλωμό το βλεπω

      Διαγραφή
  6. οπως και να χει σκεφτειτε οτι σε λιγους μηνες καποιοι απο μας θα συναντηθουν και καποιοι οχι.. δυστυχως ο καθενας μας μπορει να ναι σε αυτους τους καποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή