Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Πρώτες στις προτιμήσεις των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2020 η Ιατρική και η Νομική Αθήνας - Ποιες σχολές κλείνουν τη δεκάδα των σχολών με τις περισσότερες πρώτες προτιμήσεις

Τι διάλεξαν να σπουδάσουν φέτος οι νέοι, στην Ελλάδα - Τελικοί πίνακες με  τα δημοφιλή ΑΕΙ | Firstnews | First NewsΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από τη μελέτη και επεξεργασία των στατιστικών προτιμήσεων, επιτυχόντων και υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της κατηγορίας ΗΜΕΡ. ΓΕΛ 90% - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ σας παρουσιάζουμε τις δέκα (10) σχολές που οι υποψήφιοι επέλεξαν περισσότερο ως πρώτη προτίμηση στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2020.

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

* Ο αριθμός δίπλα από την ονομασία της σχολής δηλώνει τον αριθμό των πρώτων προτιμήσεων.

ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 1985 

ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 1822 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ 1550 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΕΚΠΑ ΕΚΠΑ 1535 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ 1195 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 1170 

ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 1048 

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ 930 

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 929 

ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ 889

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου