Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόσκληση κατάταξης Επιτυχόντων μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων - Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Σχολές Λιμενικού Σώματος - Αποτελέσματα ΠΚΕ 2020 - Συνεχής ενημέρωση - Ελεύθερος σχολιασμός
1. Ανακοινώνεται ότι καλούνται οι επιτυχόντες στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, να παρουσιασθούν για κατάταξη στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, που εδρεύει στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού (Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά), την 14-09-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, φέροντας μαζί τους, τα ακόλουθα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατάταξης:

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

α. Την αστυνομική τους ταυτότητα,

β. Φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου λυκείου τους,

γ. Πιστοποιητικό της Εισαγγελικής Αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι που να έχει εκδοθεί τρεις (3) μήνες το πολύ πριν από την ημερομηνία υποβολής,

δ. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι από εκτός του τόπου κατοικίας τους Εισαγγελική Αρχή της Χώρας και ούτε έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, ούτε έχει ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη,

ε. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΕΙ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή βεβαίωση διαγραφής εφόσον είχαν εγγραφεί σε κάποιο ΑΕΙ.

2. Επιπλέον επισημαίνεται ότι, οι επιτυχόντες θα πρέπει να:

α. Προσκομίσουν κατά την κατάταξή τους PCR COVID test αρνητικό (-). 

β. Επικοινωνούν με τη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (τηλ.: 2105531796-797) για λήψη οδηγιών:

   - Αναφορικά με τη διεξαγωγή του PCR COVID test.

   - Στην περίπτωση θετικού (+) αποτελέσματος του παραπάνω τεστ. 


Δείτε επίσης:
 Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

 1. Για Αστυφυλάκων γνωρίζετε κάτι μωρέ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για αστυφυλάκων θα υπάρξει κάποια ενημέρωση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ:
  Για περυσι, η προκηρυξη των ΕΦ βγηκε 7/8 με διορια 26/8. Οι προσωρινοι πινακες βγηκαν 6/9 με διορια ενστασεων 10 ημερες. Ο τελικος πινακας μαζι με το προγραμμα ΠΚΕ βγηκαν 4/10. Οι ΠΚΕ ολοκληρωθηκαν 11/10 και ο πινακας ικανων (επιτυχοντες) βγηκε στις 14/10. Στα περσινα αρθρα τα σχολια των επιτυχοντων αναφερουν πως τα τηλεφωνηματα αρχισαν μεσα Νοεμριου και η καταταξη εγινε στις 25 Νοεμβριου.
  Φετος, η προκηρυξη των ΣΦ ανακοινωθηκε στις 3/8 με διορια 26/8. Αυτο σημαινει πως αν οι διαδικασιες κινηθουν μεσα στα ιδια χρονικα πλαισια με περυσι, θα μας ενημερωσουν τον Νοεμβριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σταματήστε βρε την κλάψα πω πω πωω δεν παλεύεστε. Πότε θα μάθουμε ποτέ θα μας πάρουνε ποτε θα μας πάρουνε πότε το ένα πότε άλλο πότε πότε πότε γτ δεν βγάζουν ενημέρωση γτ το ένα γτ το άλλο δλδ τι να σας πούνε. Αφού περάσατε και επιτέλους χαμογέλασετε αν έγινε αυτό γτ μπορεί να κλαψατε και που περάσατε. Ηρεμήστε βρε όλα καλά θα πάνε θα βγουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Ο άλλος έψαχνε μέχρι και τι ώρα μπήκανε στις σχολές δλδ έλεος. Περάστε καλά ηρεμήστε πετύχατε στον στόχο σας και όλα καλά θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεστε κανένας δεν έχασε έτσι την θέση του. Όλα καλά θα πάνε πλέον δεν αλλάζει μπήκατε μέσα και τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Επιτρέπεται τηλέφωνο χωρίς κάμερα μέσα στη σχολή.?

  ΑπάντησηΔιαγραφή