Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Σε εξέλιξη η υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις (5%) έτους 2020 - Δείτε τα έντυπα Μ.Δ. ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 -  Εγκύκλιος - Αιτήσεις - Προθεσμίες - ΔικαιολογητικάΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας υπενθυμίζουμε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων για το έτος 2020.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου