Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ψηφίστηκε το σ/ν με τις διατάξεις για την εισαγωγή των αθλητών με διακρίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Αναμονή για την εγκύκλιο έτους 2020

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι ψηφίστηκε από τη Βουλή το σ/ν του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ''Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων, διακρινόμενοι συνοδοί αθλητών ΑμεΑ, σύσταση Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε), Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.) και άλλες διατάξεις'' στο οποίο συμπεριλήφθηκαν διατάξεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των αθλητών με διακρίσεις.


Πλέον, αναμένεται να καθαρογραφθεί ο νέος νόμος και να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ.

Στη συνέχεια θα είναι όλα έτοιμα για τη δημοσίευση της εγκυκλίου για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των αθλητών με διακρίσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.


Πατήστε εδώ για να έχετε ενημέρωση αποκλειστικά για την ειδική κατηγορία των αθλητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου