Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Η ερώτηση όλων των πρωτοετών φοιτητών έτους 2020 - Πότε θα γίνουν οι εγγραφές στα Πανεπιστήμια;

ΑΠΘ: Βίαια επεισόδια μεταξύ φοιτητών και καθηγητών - Καταγγελίες για  ξυλοδαρμό | LiFOΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων έτους 2020, σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα η σχετική εγκύκλιος από το ΥΠΑΙΘ.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση

Με τη συγκεκριμένη εγκύκλιο θα καθοριστούν πλήρως όλες οι λεπτομέρειες όπως η προθεσμία εγγραφών, η ακριβής διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τους εισακτέους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Το panelladikes24 το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου