Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινούν αύριο (7/9) οι εξετάσεις υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2020 - Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους

Πρόγραμμα και Εξεταστικά κέντρα υποψηφίων της ειδικής κατηγορίας «Ελλήνων  του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό |  ΕΣΠΑ ΕΡΓΑΣΙΑΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Αύριο Δευτέρα (7/9) ξεκινούν οι εξετάσεις υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2020.

Στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση θα έχεις έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις (θέματα, αποτελέσματα, εγγραφές κ.ά.).

To panelladikes24 εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους υποψήφιους.

Δείτε επίσης: 






Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για τους Έλληνες του εξωτερικού.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου