Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Το 44% των υποψήφιων ΓΕΛ - Νέο σύστημα πέρασε σε κάποια από τρεις πρώτες επιλογές στο Μηχανογραφικό Δελτίο

Blog ΒΟΓΙΑΤΖΗ - Τα πάντα για την εκπαίδευση - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΝΕΑ ΜΑΚΡΗΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από τη μελέτη και επεξεργασία των στατιστικών προτιμήσεων, επιτυχόντων και υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της κατηγορίας ΗΜΕΡ. ΓΕΛ 90% - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

- το 21% των υποψηφίων πέρασε στην πρώτη επιλογή στο Μηχανογραφικό Δελτίο,

- το 13% των υποψηφίων πέρασε στη δεύτερη επιλογή στο Μηχανογραφικό Δελτίο,

- το 10% των υποψηφίων πέρασε στην τρίτη επιλογή στο Μηχανογραφικό Δελτίο.

Δηλαδή, το 44% των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΗΜΕΡ. ΓΕΛ 90% 2020 - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ πέρασε σε κάποια από τις τρεις πρώτες  σχολές που είχε δηλώσει στο Μηχανογραφικό Δελτίο.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου