Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόσκληση Επιτυχόντων - Εισακτέων στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ) Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ) οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, στις 14 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι Αττικής.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, καθώς και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών που επισυνάπτεται.

Επισημαίνεται ότι, λόγω της υφιστάμενης πανδημίας πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, οι προς κατάταξη επιτυχόντες στη ΣΙ θα πρέπει να προσκομίσουν PCR COVID test αρνητικό (-) την ημέρα της κατάταξης.Δείτε επίσης:
Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


9 σχόλια:

 1. Μια χαρα, εχουμε κ 10 μερούλες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί δε δημοσιοποιούν τα ονόματα των επιτυχόντων όπως τις προηγούμενες χρονιές; Τι κρύβει ο υπουργός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. στην ικαρων ποτε δεν δημοσιοποιούνταν απο οσο θυμάμαι

   Διαγραφή
  2. Πρόσκληση Κατάταξης Εισακτέων Σχολής Ικάρων (ΣΙ) Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021 - Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων ανά κατηγορία

   https://panelladikes24.blogspot.com/2020/09/2020-2021_71.html

   Διαγραφή
 3. Παράξενα πράγματα συμβαίνουν με τους επιλαχόντες ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. οι λιστες με τους επιλαχοντες ποτε βγαινουνε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θα πάρετε σακβουαγιαζ ή βαλίτσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή