Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Να δοθεί η δυνατότητα εισαγωγής στη σχολή επιλογής τους σε όλους τους ισοψηφίσαντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ερώτηση στη Βουλή

Ερώτηση κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, ζητώντας να δοθεί σε όλους τους ισοψηφίσαντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, η δυνατότητα εισαγωγής στη σχολή επιλογής τους.

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Δείτε στην εικόνα που ακολουθεί την ερώτηση των βουλευτών.


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Μακάρι να το καταλάβει η υπουργός και να διορθώσει την αδικία που υπέστησαν οι υποψήφιοι του παλιού συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω γράψει 13820 και δεν μπήκα ούτε στη ΣΜΥ με το παλαιό σύστημα,
    Ενώ με το νέο με αυτά τα μόρια μπήκαν αστυνομία και με 1500 μόρια λιγότερο ΣΜΥ
    Αυτό δεν είναι αδικία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια αδικια ειναι οτι εχασα τη ΣΣΑΣ για λιγα μορια και ενας με ειδικες κατηγοριες με 13850 να μπαινει ΣΣΑΣ.Ας το κανουν τουλαχιστον οπως με τις μεταγραφες τις ειδικες κατηγοριες,δηλαδη η βαση πχ ειναι 18300 αν ειναι καποιος με ειδικες κατηγοριες και δεν περασε τη σχολη γενικη σειρα τοτε να χει γραψει 16300 κ πανω ( διαφορα 2000 μοριων).Επισης υπαρχουν για τη σχολη δοκιμων σημαιοφορων 2 θεσεις για υπαξιωματικους και 2 θεσεις ανθυπασπιστων που δεν καλυφθηκαν ( 4 θεσεις για σημαιοφορων και 0 επιτυχοντες).Αφου δεν καλυφθηκαν ας τα δωσουν σε παιδια της γενικης σειρας ή στους υποψηφιους του 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή