Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Καλύτερες επιδόσεις για τους υποψήφιους ΕΠΑΛ σε Νέα Ελληνικά και Μαθηματικά (Άλγεβρα) - Πίνακας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ έτους 2020, με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2020, πέτυχαν καλύτερες βαθμολογίες στα μαθήματα Νέα Ελληνικά και Μαθηματικά (Άλγεβρα) σε σχέση με τους αντίστοιχους της περσινής χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα αυτά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο για την εισαγωγή των υποψηφίων στις κοινές σχολές του Μηχανογραφικού Δελτίου των ΕΠΑΛ.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα ποσοστά των υποψηφίων ΕΠΑΛ έτους 2019 & 2020 με επιδόσεις κάτω από τη βάση στα μαθήματα Νέα Ελληνικά και Μαθηματικά (Άλγεβρα).


Δείτε επίσης: 








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Παιδιά για ΑΕΝ από επαλ 13.740 μπαίνεις εάν είναι εύκολα να μου πείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε σχεση σε περυσι πε ακούγεται; πιο ευκολα η πιο δυσκολα;; οσοι ειστε απο φροντιστήριο πειτε τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με 17.590 στην κοινη ομαδα πιανω αστυφυλακων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα, είμαι στο τομέα υγείας του επαλ και έγραψα 14.485 μόρια.
    Βλέποντας τα στατιστικά οι υποψήφιοι που γράψανε από 14.000 και πάνω είναι 1.300 περίπου. Επιπλέον οι θέσεις εισαγωγείς στο τομέα υγείας είναι 909.
    Αυτό σημαίνει ότι οι βάσεις θα ανέβουν και ίσως να μην περάσουν παιδιά με 14-15.000;

    ΑπάντησηΔιαγραφή