Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

26/7/2020 - ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΒΑΣΕΙΣ 2020 - Οι εκτιμήσεις για όλα τα τμήματα - Πίνακες

Η εκτίμηση της διαµόρφωσης των βάσεων 2020 περιέχει πολλές νέες παραµέτρους. Η σηµαντικότερη αλλαγή είναι ο επιχειρούµενος περιορισµός των µετεγγραφών, που αναµένεται να έχει επηρεάσει τον τρόπο που δήλωσαν τις σχολές στο µηχανογραφικό τους δελτίο οι υποψήφιοι, καθώς περιµένουµε να µειωθεί ο αριθµός των υποψηφίων που επέλεξαν σχολές εκτός της οικογενειακής εστίας, υπό τον φόβο του εγκλωβισµού σε µια σχολή στην περιφέρεια.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Η βάση µετεγγραφής που εισήχθη προκύπτει από τη βάση του τµήµατος µείον 2.750 µόρια. Οι υποψήφιοι δεν γνωρίζουν, όµως, τη βάση του κάθε τµήµατος, αφού οι βάσεις θα ανακοινωθούν στο τέλος Αυγούστου, συνεπώς θα πρέπει να µαντέψουν τι θα γίνει, πράγµα εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό αναµένεται να περιορίσει τις δηλώσεις σχολών στην περιφέρεια. Μια άλλη δυσκολία είναι ότι άλλαξαν οι αντιστοιχίες των σχολών που χωρίστηκαν σε παλαιές και νέες, µε συνέπεια τον περιορισµό των µετεγγραφών, ο οποίος θα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο δήλωσης των τµηµάτων, που επίσης δεν µπορεί να υπολογιστεί.

Υπάρχει ακόµη η οικονοµική κατάσταση της κάθε οικογένειας, που µπορεί να επιδεινώθηκε µε την κρίση του κορονοϊού και να αναγκάσει τους γονείς να µην επιτρέψουν στα παιδιά τους να δηλώσουν σχολές εκτός της οικογενειακής εστίας. Η επίπτωση της αλλαγής στον τρόπο που δηλώνουν οι υποψήφιοι τις σχολές θα είναι να ανοίξει η ψαλίδα µεταξύ των τµηµάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη µε τα τµήµατα στην περιφέρεια. Δηλαδή περιµένουµε να πέσουν οι βάσεις πιο πολύ στην περιφέρεια απ’ ό,τι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ολα αυτά δεν είναι µετρήσιµα µεγέθη, θα τα δούµε µε την ανακοίνωση των βάσεων και συνεπώς δεν µπορούν να συνυπολογισθούν στην παρούσα εκτίµηση.

Η γενική εικόνα είναι ότι έχουµε µια µετακίνηση υποψηφίων προς τις Σπουδές Οικονοµίας και Πληροφορικής, που θεωρούνται από τους υποψηφίους πιο εύκολος δρόµος προς το Πανεπιστήµιο. Παρότι είχαµε συνολική µείωση των υποψηφίων κατά 1.827, είχαµε αύξηση των υποψηφίων του 4ου Πεδίου κατά 923. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την άνοδο των βάσεων στο 4ο Πεδίο για ακόµη µία χρονιά. Αντίστοιχα έχουµε µείωση των υποψηφίων στο 2ο Πεδίο, µε συνέπεια όσοι έµειναν στο 2ο Πεδίο να περνούν όλοι.

Με την αλλαγή του συστήµατος εισαγωγής δεν µπορούν να δηλώσουν τις σχολές του 3ου Πεδίου υποψήφιοι από τις Ανθρωπιστικές Σπουδές και από τις Σπουδές Οικονοµίας και Πληροφορικής. Αυτοί οι υποψήφιοι ήταν 6.552. Ακόµη, µε τον διαχωρισµό των αποφοίτων σε εξεταζόµενους µε το παλαιό και εξεταζόµενους µε το νέο σύστηµα είδαµε ότι πολλοί απόφοιτοι του 3ου Πεδίου επέλεξαν το παλαιό σύστηµα (όπως ήταν το φυσικό), µε αποτέλεσµα να έχουµε τελικά πολύ λίγους υποψηφίους µε το νέο σύστηµα. Από τους συνολικά 21.890 υποψηφίους του 2019, οι προερχόµενοι από τις Θετικές Σπουδές ήταν 15.338. Φέτος είναι µόνο 10.989. Αυτό, σε συνδυασµό µε τη µεγάλη µείωση των αριστούχων στη Βιολογία και τις δυσκολίες που συνάντησαν οι υποψήφιοι στη Νεοελληνική Γλώσσα, αναµένεται να γκρεµίσει τις βάσεις των Ιατρικών Σχολών και να επιτρέψει και σε αυτό το πεδίο την εισαγωγή όλων των υποψηφίων.

Στο 1ο Πεδίο τα πράγµατα κινούνται φυσιολογικά, χωρίς πολύ µεγάλες αναταράξεις, εκτός από την πτώση των βάσεων στις χαµηλόβαθµες σχολές. Είχαµε και εδώ µείωση του αριθµού των υποψηφίων, συνυπολογιζόµενης της µείωσης, της τάξης του 9%, στην οποία οφείλεται η πτώση των βάσεων στις χαµηλόβαθµες σχολές.
pianaks3.jpg
pinakas4.jpg
pinakas5.jpg
pinakas6.jpg
pinakas7.jpg
pinakas8.jpg
pinakas9.jpg
pinakas11.jpg
pinakas12.jpg
pinakas13.jpg
Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις με εκτιμήσεις για τις ΒΑΣΕΙΣ 2020.

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


92 σχόλια:

  1. Σχολή Ανθυποπυραγών 18.400
    Ιατρική Αθήνας 18.200
    Μόνο στο Ελλαδιστάν συμβαίνουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα νεα παιδια με βαση αυτα που βλεπω τα τελευταία χρονια και ειδικα μετα το 2015 επιλεγουν σχολες που εχουν το σιγουρο χιλιαρικακι ή αποκατασταση γενικοτερα, ασχετως αν τους αρεσει ή οχι. Αυτο δε ξερω βεβαια κατά ποσο ωφελιμο θα ειναι στο εγγυς μελλον. Ειναι δυνατον η Φιλολογια Θεσσαλονικης να ειναι στα 13875 και η σχολη Πυροσβεστων 17350; Αυτο ειναι ο ορισμος της ξεφτιλας. Αυτα θα ειναι τα ατομα που θα στελεχωνουν το χώρο της εκπαιδευσης για τα επόμενα 30-40 χρόνια;;; Ντροπη. Δεν εχω κατι αλλο να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστυφυλάκων 15575 λέει υπολογίστε 200 μόρια περίπου προς τα πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω μαζί σας. Αυτή είναι η Ελλάδα αυτό είναι το σύστημα και η κατρακύλα συνεχίζει.. Όσο και να λέμε όσο και να φωνάζουμε δεν υπάρχει λογική σε αυτή τη χώρα απελπισία σκέτη ότι λάθος υπάρχει εμείς εκεί πρώτοι. Λογική μηδέν το συμφέρον πάντα πρώτο και η ορθή λογική ανάπτυξη των νέων και ιδιαίτερα η κατεύθυνση τους παντελώς λανθασμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συναντήσατε καθόλου υποψήφιους με 10% 2019 για αστυφυλάκων;
    Είμαστε πολλοί ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ έχω την εξής απορία. Και θέλω κάποιος να μου απαντήσει με ειλικρίνεια
    . Από τη στιγμή που διορισμοί στα σχολεία δε γίνονται και ούτε πρόκειται να γίνουν για τα επόμενα δέκα χρόνια ποιος ο λόγος να υπάρχουν 7 τμήματα μαθηματικών, 7 τμήματα φυσικών, 22 τμήματα που βγάζουν φιλολόγους και πάει λέγοντας; Και για ποιο λόγο το κάθε τμημα να χει πάνω από 100 με 150 άτομα; Τι κερδίζεις με αυτό δηλαδή; Βοηθάς σε κάτι τους αποφοίτους στην αγορά εργασίας μετέπειτα στον ιδιωτικό τομέα;
    Γιατί άραγε λέγανε ότι θα επαναφέρουν τη βάση του 10 και του 12 και εν τέλει αυτό έμεινε απλά στα λόγια; Προσπαθώ να βρω κάποια λογική στο όλο σύστημα. Και έπειτα τι; Καμαρώνουμε που περνάς πυροσβέστης με 17.500 και Φιλολογος με 10.000;; Δε ξέρω αν είμαστε για γέλια ή για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα γονέας καμαρώνω για την υψηλή βαθμολογία των παιδιών μου. Για το τι θα σπουδάσουν εξαρτάται από αυτά. Τις σχολές Αξιωματικών και υπαξιωματικών και σώματα ασφαλείας τα επιλέγουν όλα τα παιδιά ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που έκαναν και την επιτυχία στις πανελλαδικές. Όλοι που έχουν σπουδάσει την επιστήμη που αγαπούν κάποια στιγμή θα βρουν το δρόμο τους. Όταν περνάς στην τρίτη ή την τέταρτη επιλογή μόνο και μόνο για να λες ότι είσαι φοιτητής σίγουρα θα βρεθείς να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου. Η βάση του 10 ή 12 ναι έπρεπε να υπάρχει. Έχει καταντήσει η Ελλάδα φάμπρικα παραγωγής επιστημόνων των 7, 8, 9 χιλιάδων μορίων. Τουλάχιστον στις σχολές ένστολων το επίπεδο είναι τεράστιο. Ας βρεθεί τρόπος να μεγαλώσει το επίπεδο σε όλα τα πανεπιστήμια, εκτός ιατρική νομική που είναι έτσι και αλλιώς στα ύψη, αλλιώς ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. Φταίμε και οι γονείς βέβαια. Πως έχουμε από τα παιδιά μας απαίτηση να σπουδάσουν όταν όλα τα χρόνια στο σχολείο σερνοντουσαν?? Να τα κατευθύνουμε αλλού. Βάζουμε τον εγωισμό μας μπροστά. Άπειρα παραδείγματα. Καλή δύναμη σε όλους.... μικρούς και μεγάλους..

      Διαγραφή
    2. πως ακριβώς θα βρουν το δρόμο τους αυτά τα παιδια; πως θα τον βρουν όταν θα πρέπει να ανταγωνιστούν στην αγορά εργασίας 4.000 συναδέλφους τους το χρόνο; πως θα βρουν το δρόμο όταν οι διορισμοί στα σχολεία γίνονται με το σταγονόμετρο; Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που λέμε στα παιδιά μας "πήγαινε σώματα ασφαλείας για να σωθείς" και όχι "για να σώσεις". Και στο κάτω κάτω τι σχέση έχει ο καλός μαθητής με τον γενναίο πυροσβέστη και αστυνομικό; να πεις καθηγητής ναι χρειάζεται να χεις γνώσεις, να τις μεταδόσεις, να ξες τι σου γίνεται. Αυτά είναι θέματα που θα πρέπει να μας απασχολήσουν πολύ σοβαρά. Και όμως βλέπω ότι τους περισσότερους ούτε που τους νοιάζει.

      Διαγραφή
  7. Εκτίμηση με παλιο σύστημα διεθνων και ευρωπαικων σπουδών..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκει ξερεις ποσο δινουν την αστυφυλακων με το παλιο;;

      Διαγραφή
    2. πολλοι εδωσαν και αν μιλαμε για 49 θεσεις...βραστα,εγω ρε παιδια περιεμενα 57 θεσεις.

      Διαγραφή
    3. Εκτίμηση ειναι δε μπορεί κανενας ναι σίγουρος αλλα με αυυα π εχω δει πιστεύω πανω απο 16.5!
      Πόσους θα πάρουν;
      εαυ ποαο έχεις ποιο πεδίο

      Διαγραφή
  8. Παιδιά εσείς που πετάγεστε σε μια συζήτηση με διάφορες άποψης σχετικά με το άρθρο και λέτε 'έχω 18100 λέτε να περνάω αστυφυλακων' η εκτιμήσεις για αστυνομία παλαιο η 10% είστε απλά τραγικοί και δεν ξέρω ώρες ώρες σκέφτομαι να σας βρίσω η όχι. Ρε φίλε άμα πατήσεις εκτιμήσεις βάσεων στο ίντερνετ θα σου βγάλει 100 σελίδες δλδ τι να πω ρε φίλε πείτε κάτι σχετικό τουλάχιστον με το άρθρο να γίνει μια ωραία συζήτηση μη τα γελοιοποιείτε όλα. Φτάνει δλδ έλεος. Καταλαβαίνω την αγωνία σου όπως όλων των υποψηφίων αλλά είπαμε νταξει... Και εκτιμήσεις έχουν γίνει και τα πάντα έχουν γραφτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το πάλίο δε λενε τίποτα πουθενά ! ��

      Διαγραφή
  9. ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαι με το 10% του 19.Εχω γραψει 15500.τι λετε υπαρχει ελπιδα για αστυφυλακων η ΣΜΥ ΣΩΜΑΤΑ Η ΣΜΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω με 10% του 2019 ειμαι...αλλα εχω 16450 μορια
      Αστυφυλάκων
      Όσοι είστε με 10% εάν θέλετε σχολιάστε

      Διαγραφή
    2. ΣΜΥ πιστεύω μπαίνεις
      Αστυφυλάκων δύσκολο

      Διαγραφή
  11. Ρε παιδια με το παλιο ποσο την εχει την Αστυφυλάκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμεις του επαλ δεν εχουμε εκτιμησεις για αστυφυλακων και σμυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι οι βάσεις στα ΕΠΑΛ θα εκτιναχθούν ύστερα από μελέτη που έκανα στα στατιστικά, παιδιά με 15000 μόρια. Δεν θα περάσουν περάσουν πουθενά ειδικά στον τομέα υγείας.

      Διαγραφή
    2. osoi dinete astyfylakwn apo epal peite moria

      Διαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΆ ΕΚΤΙΜΉΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;
    ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΤΈΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικα αππ επαλ γραφεις πιο καλα λογω θεματων που ειναι πιο ευκολα η κανω λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος..πρεπει να γράψεις σε ολα τα μαθηματα ακομα και έκθεση..εκθεση θελει πανω απο 15 και στα αλλα πανω απο 18..διότι ειναι ελάχιστες οι θεσεις και παίζετε στο μοριο..εδωσα 3 φοράς απο επαλ και τα καταφερα φέτος

      Διαγραφή
    2. Ναι επαλ..17.745 κοινή ομαδα

      Διαγραφή
    3. ωραιος..εσυ φιλε που ρωτησες ποσα εχεις;

      Διαγραφή
    4. Πρωτη πυροσβεστική μετα αστυνομια..ποσα μορια εχεις;..ειμσι ο 17.745

      Διαγραφή
  15. παιδιά ψυχολογία Κρήτης με τπ πσλιο ποσο την δίνει; δε το βρίσκω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που ειναι οι βασεις με το παλιο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Me to palii den exoun bgei ektimiseis...

    ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε παιδια Αστυφυλάκων κ φιλολογιες γαιτι τι έχεις διπλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τί γίνεται με την Αστυφυλάκων φέτος; πως την είδαμε όλοι; 17 900 από ΕπαΛ κ ανησυχώ, πραγματικά, αν θα την πιάσω ως πρώτη επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοινη ομαδα; τι ανησυχείς ρε μαγκα μεσα είσαι

      Διαγραφή
  20. Συναντησατε άτομα στις ΠΚΕ που δίνουν με το 10% 2019 ; Γνωρίζετε κάποιον που να είναι με αυτό το ποσοστο ;
    Και εάν ναι σε τι βαθμό κυμαίνονται τα μόρια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδια πόσους θα πάρουν με το παλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με 17.590 στη κοινή ομάδα από ΕΠΑΛ πιάνω αστυφυλάκων??? Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πόσο έγκυρες είναι οι προβλέψεις σας.... ρωτάει σχετικά με άλλες χρονιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επικοινώνησα με το Έθνος.
    Η εκτίμηση είναι η ψηλότερη που γίνεται ( 16500) ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΎΣΤΗΜΑ.

    γράφτηκε 2 φορες απλα κατα λάθος.

    Αμα θελετε επικοινωνήστε κι εσεις να μη λετε οτι λεω ο.τι να ναι.

    Καλη μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρα τηλ και μου είπαν ότι το 15.575 είναι η βάση... Έ και λογικό μου φαίνεται γιατί και Στρατηγακης στο δικό του πίνακα την Αστυφηλακων 15,575 την έχει

      Διαγραφή
    2. Και η 16.500 που εχουν τι ειναι;;

      Διαγραφή
  25. Και επίσης... Πως γίνεται η αξιωματικών να πέφτει 500 μόρια και η Αστυφηλακων να μένει στα ίδια.... Δηλαδή εντάξει... Απλά λογική είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε παιδιά πως γινεται στο τηλ να αας λενε αλλα πραγματα στον καθενα;

    θα παρω και εγω τηλ να σας πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν μόνο έναν στο τηλέφωνο να φανταστώ. Χαχαχα κλαιω 😂

      Διαγραφή
  27. ΕΠΊΣΗΜΗ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 16575.

    ΟΠΟΊΟΣ ΘΈΛΕΙ τΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.

    15.500 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΌ, ΑΠΛΑ ΈΓΙΝΕ ΛΆΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΆΚΤΗ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ.

    ΕΛΠΊΖΩ ΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 16000 ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΕΡΝΆΩ ΟΎΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ.

    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΠΑΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη σε ποιο τηλ πήρες? Εγώ πήρα στο πρώτο που είδα... 16.575 η βάση? Εμένα ο Στρατηγακης μου είπε 15.575... Ρε στείλε του και εσύ ένα μήνυμα

      Διαγραφή
    2. Πως να το επιβεβαίωσεις?

      Διαγραφή
  28. Ρε ξαναπηρα τηλέφωνο και τώρα μου είπαν ότι δε ξέρουν και να περιμένω καμία διόρθωση μέσα στην εβδομάδα... Α καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. παιδια εγω γυρω στο 16 λεω.λιγο πανω λίγο κάτω.

    και το 16 .5 τραβηγμένο μου φαίνεται απο τα μαλια αλλα και το 15.5 υπεραισιοδοξο...

    μην ακούτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι θέσεις είναι πάρα πολλές... Ο Στρατηγακης συνήθως 200 πάνω κάτω πέφτει μέσα... Εγώ πιστεύω ότι θα είναι η Αστυφηλακων 15.800 κάπου εκεί λόγω κυρίως των θέσεων... Εδώ η προηγούμενη κυβέρνηση αύξησε κατά 40 τις θέσεις και έπεσε 200 μόρια και με καλύτερους βαθμούς... Φαντάσου φέτος με 280 παραπάνω γενική σειρά και χειρότερες επιδόσεις που θα φτάσει

      Διαγραφή
  30. Με το παλιο λέτε πανω απο 17.500 η αστυφυλακων;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. απο γενικο με 15475 εχω ελπιδα για αστυφιλακων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παλιο πρώτο πεδίο.;
    εκει ειναι οι πολλοί με τούς καλούς βαθμούς γ αυτο ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 15475 πολυ δύσκολα.
    Οσοθς ξέρω εχουν 16+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ποπό τη αγωνία θεέ μου για την στολή που έχουν να φορέσουν ο κόσμος,���� τι να πω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα είναι όνειρο μου... Όπως κάποιος θέλει να γίνει φιλολογος και οτιδήποτε έτσι και εγώ θέλω να γίνω αστυνομικός. Ο καθένας έχει την δική του αγωνία

      Διαγραφή
    2. Στα πκε βρηκατε πολλα ατομα με το παλιο;;

      Διαγραφή
  35. Παιδιά οσοι είστε με το παλιο πρώτο πεδίο γράψτε λιγο μορια.

    Εγω 16600

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. για Αστυφυλάκων κι εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις πολλα ατομα φια αστυφυλακων με το παλιο και αν νι ποσο μόρια εχουν

      Διαγραφή
  37. Γενικά για ένστολα εννοώ να γράψουμε μόρια��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αυτό λεω κι εγω ρε φιλε να γράψουμε απο το παλιο τα μόρια μας κι το πεδίο μας ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΏΜΑΤΑ μπας κ βγαλουμε ακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις που ειστε με το παλιο συναντήσατε πολλα ατομα στα αθληματα που να δινουν με το παλιο γτ εγω κανέναν

      Διαγραφή
    2. Είμαστε 5 χιλιάδες απο το παλιο για ελάχιστες θέσεις στα ένστολα.

      Λες να είμαστε λίγοι;;

      δε θέλουν όλοι αλλα ειναι παρα πολλοι απο τούς 5000 που θέλουν.
      μη ελπίζεις οτι είμαστε λίγοι.

      49 ατομα θα πάρει η Αστυφυλάκων απο τρια πεδια τι ρωτας ποσους ειδαμε στα πκε.
      ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΜΌΡΙΑ ΈΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΠΕΔΊΟ;

      Διαγραφή
    3. Εγω φιλε μου εβλεπα οτι οι περισσότεροι απόφοιτοι διαλεξαν το νεο γιατι φοβήθηκαν για τις θεσεις οποτε μην πιστεύεις οτι είμαστε και παρα πολλοι

      Διαγραφή
  39. εγω ειδα 30 ατομα στο πκε απο το παλιο.

    ΜΩΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;


    μαζευτείτε να συγκεντρωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νομίζω ότι είναι υπερβολή να λέμε ότι πήγαν πολλά παιδιά με το νέο που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατί πολύ απλά άλλαξε η ύλη και ήταν πιο δύσκολη.... Και από το 2016 που χωριστηκε σε νέο και παλαιό πάρα πολύ ήθελαν ιατρική, στρατό, σώματα ασφαλείας και πήγαιναν με το παλαιό... Πόσο μάλλον φέτος που μπήκε η Λογοτεχνία και η Κοινωνιολογια... Δεν νομίζω κανένας να το ρισκάρε απόφοιτος... Για αυτό εξάλλου είναι και μεγάλος ο αριθμός από το παλιό σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω λεω με βαση αυτα που ειδα στην επιτροπή που ημουν..

      Διαγραφή
    2. Δεν έχει σχέση αυτό... Μπορεί να έδωσαν μέσου στρατό... Εγώ πέτυχα 8 από το παλαιό

      Διαγραφή
    3. Ξερεις τα μορια που συγκέντρωσαν αν θες μου λες

      Διαγραφή
    4. Δε θυμάμαι ακριβώς βαθμούς αλλά δεν έγραψαν καλά... Δύο έγραψαν κάτω από βάση, ένας γύρω στα 12 και κάποιοι δεν έλεγαν. Συνήθως όσοι δε λένε δε γράφουν καλά

      Διαγραφή