Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ορκωμοσία Νέων Ικάρων - Φωτογραφίες - Βίντεο

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη και ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Δημήτριου Χούπη.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Συνολικά ορκίστηκαν 125 Ίκαροι, από τους οποίους 110 από την Ελλάδα, 7 από την Κύπρο, 3 από το Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας, 2 από το Μαυροβούνιο, 2 από τη Σενεγάλη και 1 από την Τυνησία.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αχαρνών, κ Σπυρίδων Βρεττός, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ.κ. Αθηναγόρας, ο Πρέσβης του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας, κ. Zuhair Ensour, εκπρόσωποι των Πρέσβεων της Τυνησίας, του Μαυροβουνίου και της Σενεγάλης στην Ελλάδα, κα. Souad Trabeisi, κα. Katja Vukotic και ο Πρόξενος κ. Γεώργιος Πρατικάκης αντίστοιχα, ο Διοικητής της Διοίκησης Υποστήριξης Βάσης, Υποστράτηγος Σωτήριος Ταβουλάρης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχος Φώτιος Μπότσας ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχου Δημήτριου - Ελευθέριου Κατάρα ΠΝ, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, Διοικητές των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αεροπορίας καθώς συγγενείς και φίλοι των νέων Ικάρων.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε βίντεο από την τελετή ορκωμοσίας.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας.




















Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


10 σχόλια:

  1. 8 Ίκαροι από μουσουλμανικές χώρες. Μάλιστα...
    Και 8 ελληνόπουλα εκτός
    Εξαιρετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχέση έχουν οι εισαχθεντες αλλοδαποί Ίκαροι με τους Έλληνες Ικάρους...άσχετος ο σχολιασμός σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολότελα άσχετος. Πάντως με προχειρους υπολογισμούς υπολογίζω περίπου 35 κενές θέσεις Ιπταμενων

      Διαγραφή
    2. Έλα ντε, τι σχέση έχουν οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι Ίκαροι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΊΑ? Άσχετο τελείως.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  3. Καλα εδω έχουν μπει σε στρατιωτικές σχολές Παιδιά με αλβανική καταγωγή,καθώς ειναι έλληνες πολίτες λογω του οτι εχουν γεννηθεί Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι οτι να ναι..Για πες μας..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή