Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Ορκωμοσία Πρωτοετών Ναυτικών Δοκίμων και Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. έτους 2024 - Βίντεο - Φωτογραφίες























Την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), η ορκωμοσία των πρωτοετών Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού και των Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Στην τελετή της ορκωμοσίας, παρέστησαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, καθώς και συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων.

Συνολικά ορκίστηκαν ενενήντα τρείς (93) Ναυτικοί Δόκιμοι, εκ των οποίων τέσσερις (04) από την Κυπριακή Δημοκρατία, δύο (02) από τη Σενεγάλη και ένας (01) από την Τυνησία, καθώς και είκοσι δύο (22) Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε βίντεο από την τελετή ορκωμοσίας.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου