Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Ορκωμοσία νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας εκπαιδευτικού έτους 2024-2025























Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά, η ορκωμοσία των νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών για το εκπαιδευτικό έτος 2024-2025

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Συνολικά παρουσιάστηκαν για φοίτηση στις οικίες Σχολές διακόσοι ογδόντα έξι (286) Δόκιμοι - Σπουδαστές

Ειδικότερα για τη Σχολή Αξιωματικών σαράντα (40) πρωτοετείς Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί και για τη Σχολή Πυροσβεστών διακόσοι τριάντα τρεις (233) πρωτοετείς Δόκιμοι Πυροσβέστες προερχόμενοι από ιδιώτες, που εισήχθησαν στο Πυροσβεστικό Σώμα με το σύστημα των πανελλήνιων εξετάσεων, καθώς και κατάταξη δέκα τριών (13) Δόκιμων Ανθυποπυραγών προερχομένων από το Πυροσβεστικό Σώμα που εισάγονται στο 2ο έτος της Σχολής Αξιωματικών.

Ο Διοικητής, Υποστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος και όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, αφού καλωσόρισαν και συνεχάρησαν τους Δόκιμους, στη συνέχεια πραγματοποίησαν την ορκωμοσία τους και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Διοικητή της Ακαδημίας (απόσπασμα Η.Δ. Διοικητή ΠΥΡ.Α). Από τους νέους Δόκιμους κατά τους χαιρετισμούς, ζητήθηκε μεταξύ άλλων, να επιδείξουν ζήλο και ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους (ακαδημαϊκής και πυροσβεστικής), ώστε αποφοιτώντας να μπορέσουν να εκτελέσουν με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια τα καθήκοντά τους, προάγοντας το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος σε μια καινοτόμο πορεία κοινωνικής προσφοράς.

Οι νέοι Δόκιμοι που προέρχονται από ιδιώτες, μετέβησαν στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, προκειμένου να υλοποιήσουν τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση συνολικής διάρκειας οκτώ (8) εβδομάδων.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την τελετή ορκωμοσίας.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Γνωρίζει κάποιος αν έχουν παρουσιαστεί όλοι στη σχολή ανθυποπυραγων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ορκομωσία από τα lidl είναι αυτή με πολιτικά ρούχα? Σαν εκδρομή του ΕΠΑΛ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή