Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Εκδήλωση Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ)




















































Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) με πολλή χαρά, υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές και τις πρωτοετείς φοιτήτριές του για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12:00 - 14:00 στο Αμφιθέατρο Β. Ζαχαρόπουλος (Κ-28), στην Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών και των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου (Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας, Δ/νση Ακαδ. Θεμάτων, Βιβλιοθήκη), καθώς και των ευκαιριών διεθνούς κινητικότητας (Γραφείο Διεθνών Σχέσεων).

Εγγραφές συμμετοχής πρωτοετών φοιτητών στο σύνδεσμο: https://tinyurl.com/ye7t36kn

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του παρακάτω συνδέσμου https://www.youtube.com/watch?v=KwyNH0defh8 για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν

Δείτε περισσότερα στο σύνδεσμο: https://drive.google.com/file/d/1ZfLDOpm8oPWdP-p_WiKg0BOWbona-OmC/view?usp=sharing



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου