Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Μετεγγραφές Φοιτητών - Σήμερα (22/10) η ψήφιση του σχεδίου νόμου με διατάξεις για τις τρίτεκνες, πολύτεκνες και ευπαθείς οικογένειες




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σήμερα (22/10) ψηφίζεται το σχέδιο νόμου ''Επιτάχυνση προσλήψεων μέσω Α.Σ.Ε.Π., τροποποιήσεις στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. και στον Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων, σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής δημοσίων υπαλλήλων, ρυθμίσεις για το σύστημα αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων και λοιπές διατάξεις για τη βελτίωση της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης'' στο οποίο έχει συμπεριληφθεί η τροπολογία υπ΄ αριθμ. 257/22/18.10.2024 με τις διατάξεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.

Για τις Μετεγγραφές Φοιτητών θα έχετε πλήρη ενημέρωση και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.

Οι συγκεκριμένες διατάξεις έχουν στόχο την ενίσχυση του θεσμού οικογένειας, καθώς λαμβάνεται ειδική μέριμνα υπέρ των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, επιπλέον, ενισχύεται η προστασία των ορφανών φοιτητών και όσων έχουν γονέα, τέκνο, αδελφό/η σύζυγο ο οποίος έχει αναπηρία ή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών καθώς και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου