Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Συμπληρωματική περίοδος υποβολής αιτήσεων επιλογής και εγγραφής στις Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.























Ανακοινώνεται συμπληρωματική περίοδος υποβολής αιτήσεων επιλογής και εγγραφής στις Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στο ειδικό πληροφοριακό σύστημα της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ. μέσω του Π.Σ. Πήγασος.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΣΑΕΚ - Ενημέρωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στις Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. ενδιαφέροντος τους από την Τρίτη 1-10-2024 μέχρι την Πέμπτη 3-10-2024 και να υποβάλλουν έντυπη αίτηση (με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά) η οποία καταχωρίζεται στο Π.Σ. Πήγασος από τη Σ.Α.Ε.Κ., και αφορά αποκλειστικά σε κενές θέσεις των ήδη οριστικοποιημένων τμημάτων Α΄εξαμήνου.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης και εξαιρούνται από την διαδικασία όσοι έχουν ήδη εγγραφεί μέχρι 30-9-2024 σε ειδικότητα Α΄ εξαμήνου.

Στο τέλος της διαδικασίας, δηλαδή την Παρασκευή 4-10-2024, μετά τη μοριοδότηση των αιτήσεων σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας και την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, οι επιτυχόντες θα θεωρηθούν απευθείας εγγεγγραμμένοι χωρίς άλλη διαδικασία και οι Σ.Α.Ε.Κ. οφείλουν να ενημερώσουν τους επιτυχόντες στα Τμήματα αρμοδιότητάς τους.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στις ΣΑΕΚ καθώς και στη σελίδα ΣΑΕΚ - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου