Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Τελετή Υποδοχής πρωτοετών 2024 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Έναρξη μοναδικού ακαδημαϊκού ταξιδιού σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας!

Η
τελετή υποδοχής των νεοεισερχόμενων φοιτητών και φοιτητριών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους/-ες τους/τις συμμετέχοντες/-χουσες.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Το Πανεπιστήμιο, με τη συνδρομή του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας, κατάφερε να δημιουργήσει μία ζεστή και υποστηρικτική ατμόσφαιρα για τους νέους φοιτητές/-τριες, καλωσορίζοντάς τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ο Πρύτανης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Γεώργιος Δεδούσης, αφού συνεχάρη τους πρωτοετείς για την επιτυχία της εισαγωγής τους, επισήμανε ότι οι φοιτητές και φοιτήτριες είναι το «κύτταρο» της ακαδημαϊκής κοινότητας και πως η οικογένεια του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου τους υποδέχεται με μεγάλη χαρά. Τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο είναι φοιτητοκεντρικό και προσφέρει τις ευκαιρίες που οι φοιτητές/-τριες ονειρεύονται, προκειμένου να σπουδάσουν σε ένα οργανωμένο ίδρυμα και να ζήσουν μια φοιτητική ζωή γεμάτη νέους φίλους, όμορφες στιγμές και ένα μοναδικό ταξίδι ζωής.

Το Αμφιθέατρο “Γεώργιος Καραμπατζός” γέμισε με τις φωνές και τα χαμόγελα περισσότερων από 300 φοιτητών και φοιτητριών, οι οποίοι/-ες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα ζεστό περιβάλλον, να παραλάβουν όμορφα δώρα και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου εκφράζει τις θερμές ευχές της για μια δημιουργική και παραγωγική ακαδημαϊκή πορεία! Εύχεται στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες η παραμονή τους στο ίδρυμα να αποτελέσει μια εμπειρία πλούσια σε γνώσεις και να συμβάλει στην ολοκλήρωσή τους ως επιστήμονες και ως άτομα!

Δείτε εδώ το αναλυτικό δελτίο τύπου.

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου