Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο Πατρών


























Το Πανεπιστήμιο Πατρών την άνοιξη κάθε ακαδημαϊκού έτους διοργανώνει τη δραστηριότητα “Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών” με τον τίτλο “Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο”. 

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές, να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στο χώρο της έρευνας. Ταυτόχρονα, στόχος αυτής της δράσης είναι η ανάδειξη και προβολή του έργου και των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Πατρών στο κοινωνικό σύνολο.

Καλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα σχολεία να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών. Για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, η δράση "Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο” θα υλοποιηθεί από 1 έως 19 Απριλίου 2024

Το επικαιροποιημένο φυλλάδιο με λεπτομέρειες για τα Τμήματα/Δομές του Πανεπιστημίου Πατρών που συμμετέχουν στη δράση μπορείτε να βρείτε εδώ: αρχείο PDF.

Για διευκρινήσεις ή συμπληρωματικές πληροφορίες: Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας, Τμήμα Προπτυχιακών Σπουδών, 2610969045 | 2610996617 | dee@upatras.gr

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου