Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων των ΕΠΑ.Σ και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. της 1ης περιόδου έτους 2024

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Αναρτήθηκε η ειδική εφαρμογή «Aναζήτηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.», στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., (πατήστε εδώ), ώστε να μπορεί εύκολα και άμεσα ο κάθε υποψήφιος εξεταζόμενος της 1ης περιόδου του 2024, των αποφοίτων Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της ΔΥΠΑ και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. να ενημερωθεί για τον τελικό βαθμό και το αποτέλεσμα της εξέτασης της ειδικότητας στην οποία συμμετείχε.

Όλη η ενημέρωση για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.

Η έκδοση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3, στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με την χορήγηση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3 το επόμενο διάστημα.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) καθώς και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Χορήγηση ψηφιακών πτυχίων στους απόφοιτους ΕΠΑ.Σ. και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. που είναι επιτυχόντες στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ

    https://panelladikes24.blogspot.com/2024/04/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή