Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ΠΚΕ Στρατιωτικών Σχολών 2024 - Ποιοι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής - Πρόγραμμα - Οδηγίες - Από σήμερα (4/3) η διεξαγωγή τους - Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από σήμερα, Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 και έως την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 έχει οριστεί η περίοδος διεξαγωγής των ΠΚΕ για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2024 που περιλαμβάνουν Ψυχομετρικές, Υγειονομικές και Αθλητικές Εξετάσεις.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Ήδη, με σχετική ανάρτηση έχετε ενημερωθεί για τους δεκτούς υποψήφιους και το πρόγραμμα των ΠΚΕ για κάθε Σχολή.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διεξαγωγή των ΠΚΕ.



Επίσης, στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα αγωνίσματα και τα κατώτερα/ανώτερα (κατά περίπτωση) όρια επίδοσης κατά αγώνισμα και Σχολή, που πρέπει να πετύχει ο υποψήφιος (ανεξάρτητα φύλου) για να κριθεί κατάλληλος καθώς και για τις Ψυχομετρικές Εξετάσεις.



Δείτε την προκήρυξη και άλλες σημαντικές αναρτήσεις στο σύνδεσμο που ακολουθεί.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: