Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ανοίγουν τα σχολεία και υπάρχουν ήδη πολλές αντιδράσεις για τα νέα μέτρα - Ποιες οι σημαντικότερες



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς με αλλαγές όμως στο υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας.

Παρά τις συζητήσεις και προτάσεις που δημοσίως έγιναν τις τελευταίες μέρες, η κυβέρνηση δεν αποφάσισε την παράταση των διακοπών ή τη συνέχιση των μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

Ωστόσο, έγιναν πιο αυστηρά τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας που όμως για μεγάλη μερίδα επιστημόνων, πολιτικών και άλλων δεν αρκούν σε σχέση με την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Τι αφορούν οι μεγαλύτερες αντιδράσεις

- Το περιβόητο 50% + 1 προκαλεί τις μεγαλύτερες αντιδράσεις αφού θεωρείται μεγάλο το ποσοστό κρουσμάτων για να κλείσει ένα τμήμα.

- Δεν υπάρχει πρόβλεψη για διεξαγωγή μαθημάτων σε περίπτωση απουσίας εκπαιδευτικών ή μαθητών λόγω ασθένειας και προφανώς καραντίνας.

- Ο μεγάλος αριθμός μαθητών σε κάθε τάξη επιφέρει μεγάλο συγχρωτισμό και προφανώς αυξάνονται και οι πιθανότητες για διάδοση της πανδημίας.

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου