Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Και αύριο (25/1) θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στα σχολεία που έχουν κλείσει - Τι θα γίνει με τα self test






















Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

- Τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί και αύριο, Τρίτη 25/1, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

- Η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

- Αυτοδιαγνωστικά (σελφ) τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Νέα εξέλιξη - ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο (25/1) τηλεκπαίδευση στα σχολεία που παραμένουν κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας

    https://panelladikes24.blogspot.com/2022/01/251.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή