Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Άρχισαν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση σε Γυμνάσια και Λύκεια - Την άλλη εβδομάδα νέα συνεδρίαση των ειδικών για τα νέα δεδομένα - Τι θα γίνει με τη Γ΄ Λυκείου





















Εξ αποστάσεως άρχισαν σήμερα (8/1) το πρωί τα μαθήματα για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή των ειδικών, προκειμένου να επανεξετάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα έχουν προκύψει και να αποφανθεί για το εάν και πότε τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια θα συνεχιστούν δια ζώσης.

Τι θα γίνει για Γ΄ Λυκείου - Καμία απόφαση μέχρι στιγμής

Ιδιαίτερος προβληματισμός υπάρχει στο ΥΠΑΙΘ για τη Γ' Λυκείου δεδομένου ότι έχουν χαθεί δύο μήνες δια ζώσης μαθημάτων και στο τέλος της σχολικής χρονιάς διεξάγονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021.

Ήδη, έχουν γίνει αναφορές από επίσημα χείλη ότι τα μαθήματα που γίνονται διαδικτυακά δεν αντικαθιστούν επάξια τη δια ζώσης διδασκαλία ενώ αναμένεται και η μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Επίσης, στο τραπέζι των συζητήσεων προτεραιότητα έχει η επάνοδος των μαθητών της Γ' Λυκείου στις σχολικές αίθουσες, η οποία πιθανότατα θα γίνει νωρίτερα σε σχέση με τους υπόλοιπους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου