Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

8 Ιανουαρίου - «Αργία» για τους μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών και τηλεκπαίδευση για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Χθες (4/1) έγινε η ανακοίνωση από το ΥΠΑΙΘ για την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και η βασική είδηση είναι ότι οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοίξουν και πάλι μετά από σχεδόν δύο μήνες που βρίσκονταν σε αναστολή λειτουργίας λόγω της πανδημίας.

«Αργία» για τους μικρούς μαθητές η 8η Ιανουαρίου

Η τηλε-εκπαίδευση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση δεν θα λειτουργήσει στις 8 Ιανουαρίου και έτσι, οι μαθητές και οι μαθήτριες των νηπιαγωγείων και των δημοτικών θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους κατευθείαν δια ζώσης για τη νέα χρονιά, από τις 11 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα ανωτέρω σχολεία θα αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 8/1/2021.

Στις 8 Ιανουαρίου μαθήματα εξ αποστάσεως στη δευτεροβάθμια

Τα γυμνάσια και τα λύκεια θα συνεχίσουν μέχρι νεοτέρας τα εξ αποστάσεως μαθήματα, αρχής γενομένης την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου. Η δια ζώσης επαναλειτουργία τους θα βρεθεί στο επίκεντρο νέας τηλεδιάσκεψης της επιτροπής των ειδικών, οι οποίοι θα κληθούν από την ερχόμενη εβδομάδα να επανεξετάσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα έχουν προκύψει μέχρι τότε.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου