Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Γιατί δεν ανοίγουν τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών την 1η Φεβρουαρίου;























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Με την απόφαση της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνάσια - Λύκεια) την 1η Φεβρουαρίου, μετά και τις εισηγήσεις των ειδικών, προκλήθηκε μια μικρή έκπληξη αφού αποφασίστηκε να μην ανοίξουν τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών.

Η έκπληξη προφανώς προήλθε από τη διαφορετική αντιμετώπιση του θέματος σε σχέση με την προηγούμενη άνοιξη όπου τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών άνοιξαν μαζί με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Μάλιστα, όταν αρχικά είχαν ανοίξει τα σχολεία μόνο για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου τότε είχαν ανοίξει και τα φροντιστήρια μόνο για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.

Γιατί όμως δεν ανοίγουν τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών της 1η Φεβρουαρίου;

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας,  η επιτροπή των ειδικών επιστημόνων ανησυχεί από την ανάμειξη παιδιών από διαφορετικές σχολικές μονάδες και δεν εισηγήθηκε το άνοιγμα των φροντιστηρίων και των κέντρων ξένων γλωσσών παράλληλα με το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου