Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) - Παράταση έως 15/1 για την υποβολή αιτήσεων στα Προγράμματα με έναρξη μαθημάτων την 1η Μαρτίου 2021


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ενημερώνει πως η διαδικασία εισδοχής φοιτητών στα Προγράμματα με έναρξη μαθημάτων την 1η Μαρτίου 2021 βρίσκεται σε εξέλιξη και η υποβολή αιτήσεων έχει παραταθεί έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 στις 12:00 μ.μ.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως η Πρόσκληση είναι ανοικτή (χωρίς κλήρωση αλλά με σειρά προτεραιότητας υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης) και το κόστος φοίτησης ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Επιπλέον, προσφέρονται και όλες οι Θεματικές των Προγραμμάτων αυτών (πλην του Ειδικού Προγράμματος) ως Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 κάνοντας χρήση των κωδικών που έχετε δημιουργήσει κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν ερωτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πληροφόρησης info@eap.gr και στην τηλεφωνική γραμμή 2610 367 600 (Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00-17:00).


Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την εισαγωγή φοιτητών στο ΕΑΠ.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου