Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ανοίγουν τα σχολεία - Προτεραιότητα στον εμβολιασμό οι εκπαιδευτικοί






















Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει και πάλι η δια ζώσης διδασκαλία στις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία - δημοτικά) μετά από δύο μήνες περίπου όπου είχε εφαρμοστεί η τηλεκπαίδευση στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνάσια - Λύκεια).

Οι εκπαιδευτικοί θα εμβολιαστούν πριν τον γενικό πληθυσμό

Οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα εμβολιαστούν πριν τον γενικό πληθυσμό ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, στη χθεσινή (4/1) ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στους δημοσιογράφους.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε τα εξής: 

“Όσον αφορά για τους εκπαιδευτικούς, η πρώτη φροντίδα ήταν για τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε δομές με παιδιά με ειδικά προβλήματα. Οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι πιο μπροστά από τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού και περίπου με παράλληλη ροή, με τις ηλικίες, με τις μικρότερες ηλικίες, όμως με υποκείμενα σοβαρά προβλήματα υγείας”.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου