Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Μετεγγραφές Φοιτητών 2020 - Σε λίγες μέρες η εγκύκλιος και η έναρξη των αιτήσεων - Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη νομοθεσία και τις αντιστοιχίες των τμημάτων ΑΕΙ
























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι τις επόμενες μέρες (πιθανόν στα μέσα Οκτωβρίου) θα δημοσιευτεί η εγκύκλιος για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2020.

Για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2020 θα έχετε πλήρη ενημέρωση και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι οι φετινές Μετεγγραφές Φοιτητών θα γίνουν με το νέο νομοθετικό πλαίσιο όπως και με τις νέες αποφάσεις για τις Αντιστοιχίες των Τμημάτων.


Δείτε επίσης: 




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών καθώς και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


10 σχόλια:

  1. Οι στρατιωτικές σχολές μπορούν να δώσουν μεταγγραφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή από που για που?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλύτερος αδερφός σε στρατιωτική σχολή μπορεί να φερει στην Αθήνα με μετεγγραφή τον μικρότερο αδερφό του από πανεπιστήμιο της επαρχίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η στρατιωτική σχολή που βρίσκεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν η στρατιωτική σχολή ειναι Θεσσαλονίκη ή Τρίκαλα και δεν έχει η σχολή σου αντίστοιχο τμήμα εκεί για να πας κι εσύ εκεί, τότε πας στο τμήμα στον τόπο σου (Που μένουν οι γονείς σας). Αν δεν κάνω λάθος. Τσέκαρέ το. Δεν ισχύει στην περίπτωση που είναι η στρατιωτική σχολή Αθήνα και οι γονείς Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η στρατιωτική σχολή του αδερφού είναι στην Αθήνα,η σχολή που πέρασα στην Κρήτη και οι γονείς έχουν μονιμη κατοικία σε επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με 16800 μόρια και 5.5 μόρια από οικονομικά και τριτεκνια έρχεται κάποιος με μετεγγραφή μηχανολόγος ΕΜΠ;
    Πέρυσι η βάση ήταν 6 μόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οιπρωτοετοις φοιτητες με παθησεις του 5% μπορουν να παρουν μεταγραφη απο ψυχολογια ιωαννινων για απθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς δεν ακούγεται τίποτα για μετεγγραφή λόγω αδερφού/ης. Πόσο άδικο για 100 μόρια ο επιτυχών να μην μπορέσει με το σύστημα αυτό να πάρει μεταγραφή;; Θα αναγκαστεί δηλαδή να δώσει και πάλι πανελλαδικές για να περάσει (ίσως) στην πόλη που υπάρχει αδερφός ενώ έχει ήδη πετύχει στην σχολή προτίμησης; Η Ελληνική οικογένεια μπορεί να έχει νοικιασμένα δύο σπίτια συν της οικογένειας;;
    Θα έπρεπε κάτι να αλλάξει εδώ.
    Υπάρχει περίπτωση για τόση διαφορά να πάρει την μεταγραφή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετεγγραφές Φοιτητών - Δημοσιεύτηκε η απόφαση με όλες τις λεπτομέρειες (προϋποθέσεις, δικαιούχοι, διαδικασία υποβολής αιτήσεων, δικαιολογητικά κτλ) - ΦΕΚ

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/10/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή