Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Πολυτεχνείο Κρήτης - Τί θα πρέπει να γνωρίζουν οι πρωτοετείς φοιτητές για την ολοκλήρωση των εγγραφών

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα πραγματοποιηθεί η αποστολή των στοιχείων όλων εγγραφέντων φοιτητών στο Πολυτεχνείο Κρήτης, ώστε αυτά να εισαχθούν στα φοιτητολόγια των Σχολών για να ολοκληρωθεί η εγγραφή και στις Σχολές επιτυχίας τους. 

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής σας στην αντίστοιχη Σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα ενημερωθείτε με μήνυμα που θα αποσταλλεί στο κινητό σας τηλέφωνο (κατ' εκτίμηση στις 09.10.2020), το οποίο θα περιλαμβάνει και τα ιδρυματικά διαπιστευτήρια για είσοδο στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Έως τότε, μπορείτε να παρακολουθείτε (χωρίς διαπιστευτήρια) τα μαθήματα ακολουθώντας τους συνδέσμους τηλεδιάσκεψης Zoom που θα βρείτε πάνω στους τίτλους των μαθημάτων στο ωρολόγιο πρόγραμμα του χειμερινού εξαμήνου



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου