Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Αύριο (5/10) η έναρξη των μαθημάτων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) - Καλή χρονιά σε όλους τους σπουδαστές από το panelladikes24

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Αύριο (5/10) θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

Ωστόσο φέτος και λόγω της πανδημίας, η διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα διαφέρει σε σχέση με τις άλλες χρονιές με την εφαρμογή μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το panelladikes24 εύχεται σε όλους τους σπουδαστές ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Για να είστε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις συνδεθείτε με τη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Οι κωδικοι για να μπουμε να κανουμε μαθημα δεν εχουν σταλθει ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή παρατήρηση μακάρι ο Ασπρόπυργος να είχε σάιτ ενημέρωσης όπως η Μηχανιώνα. Κατανοητό και προσιτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε θα σταλθούν οι κωδικοί;ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά η αίθουσες έχουν χωριστεί και μιλάω για τον Ασπρόπυργο πρέπει να μπείτε στης ανακοινώσεις ητε πλοιαρχων ητε μηχανικών με το κωδικό που φτιάξατε τα χαρτιά και εφόσον έχουν χωρίσει της αίθουσες αυτόματα θα σας βγάλει το αριθμό μητρώου μετά θα κατεβάσετε το αρχείο που σας ενδιαφέρει από τα έγραφα των ανακοινώσεων και θα δείτε σε ποια αίθουσα ανήκετε πιστεύω να έγινα κατανοητός όσο θα θέλατε επίσης να πω ότι έχουν φτιάξει επιπλέον κάποια τμήματα για αυτούς που έμειναν στην ίδια χρονιά γιατί δεν κατάφεραν να περάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή