Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση ονομάτων εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού έτους 2020 - Στατιστικά στοιχεία - Εγγραφές





















Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού, των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού έτους 2020.

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ https://results.it.minedu.gov.gr.

Στη διαδικασία εισαγωγής, με την ανωτέρω ειδική κατηγορία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έλαβαν μέρος 1007 συνολικά υποψήφιοι, από τους οποίους εισήχθησαν οι 685.

Οι εγγραφές των εισαγομένων στα Πανεπιστήμια, ΑΣΠΑΙΤΕ και Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν από 07-10-2020 μέχρι και 15-10-2020

Η προθεσμία εγγραφής στις Στρατιωτικές Σχολές και Αστυνομικές Σχολές θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές

Όλες οι πληροφορίες για τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού έτους 2020 στο σύνδεσμο που ακολουθεί.


Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για τους Έλληνες του εξωτερικού.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: