Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) - Ενημέρωση για τους πρωτοετείς φοιτητές έτους 2020

Μετά τη λήξη της περιόδου ηλεκτρονικών εγγραφών στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ θα λάβεις από το ΑΠΘ ένα μήνυμα, που θα σε καλεί να καταχωρήσεις -σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα- τα στοιχεία σου στην
πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΑΠΘ
.

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Ενδέχεται να χρειαστεί να προσέλθεις στη Γραμματεία του Τμήματός σου, με την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Διαβατήριό σου, για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας και την ολοκλήρωση της εγγραφής σου. Για το βήμα αυτό θα υπάρξει νεότερη διευκρινιστική ανακοίνωση.

Μετά την εγγραφή σου, θα λάβεις ένα SMS με κωδικό (one-time password) για να ενεργοποιήσεις τη φοιτητική σου ιδιότητα και να αποκτήσεις ιδρυματικό λογαριασμό και πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών και παροχών, όπως η έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας και κάρτας σίτισης, πρόσβαση σε Online Βιβλιοθήκες και πολλές ακαδημαϊκές υπηρεσίες.

Τα μαθήματα σε όλα τα Tμήματα ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Ο τρόπος διδασκαλίας των μαθημάτων και εργαστηρίων και το σχετικό ωρολόγιο πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία του Τμήματός σας.

Για την επικοινωνία με τη Γραμματεία του Τμήματός σου, μπορείς να ενημερωθείς εδώ.

Ο αναλυτικός «Οδηγός Επιβίωσης», σου δίνει μια πρώτη απάντηση σε τυχόν απορίες σου και σε ενημερώνει για τις υπηρεσίες του ΑΠΘ και τις δυνατότητες που σου προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σου, αλλά και μετά από αυτές.

Για οτιδήποτε χρειαστείς, μη διστάσεις να απευθυνθείς στο Τμήμα Σπουδών του ΑΠΘ -λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών- με email (dps@auth.gr) ή διά ζώσης, κατόπιν συνεννόησης.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου