Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Πανεπιστήμιο Κρήτης - Ανακοίνωση για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές έτους 2020

Μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών
και αφού το Υπουργείο Παιδείας αποστείλει στη γραμματεία του Τμήματος τον κατάλογο των εγγεγραμμένων φοιτητών, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Τμήματος επιτυχίας σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για την διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής σας.

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρχουν και θα επικαιροποιούνται τακτικά στις ιστοσελίδες των ακαδημαϊκών τμημάτων (https://www.uoc.gr/studies-at-uni/schoolsdep) με οδηγίες για κάθε κατηγορία εισαγωγής επιτυχόντων.

Επιπλέον, σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του Τμήματος για πληροφορίες σχετικά με την πρόσβασή σας στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων με βάση τα μέτρα και τους κανόνες ασφαλείας που τηρούνται λόγω της πανδημίας COVID-19.

Τέλος,  με την ολοκλήρωση της εγγραφής, όσοι ενδιαφέρεστε για σίτιση και στέγαση θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της Φοιτητικής Μέριμνας μέσω του οποίου θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά την αίτησή σας (www.merimna.uoc.gr).



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου